800 dpi 0.45 oynuyodum bi anda bozuldu her şeyaltın oranı yok ki hocam olay tamamen alışmaktan ibaret. ben bir sensi yaklaşık 3 yıl kullandım ve her geçen gün beynime daha da oturuyormuş gibi hissediyordum. elimde mouse yokken bile mouse'a bakarak ne kadar döndürürsem nereye kadar döner onu anlayabiliyordum. sonra şans vermek isteyip başka bir sense geçtim ve o günden sonra pek toparlanamadım. şimdilerde 2-3 haftada bir sens değiştiriyorum, asla yapmamam gerek fakat bağımlılık oldu. kısaca olay alışmaktan ibaret. istersen dünyanın en rastgele sensini ayarla ve birkaç gün oyna, onda dahi ilerleme kat edeceksin
hala onda oynuyorum ama yok800 dpi 0.45 oynuyodum bi anda bozuldu her şey
bir anda bozulmaz ağabey o kadar fazla faktörü var ki minimal düzeyde de olsa etkiyi hissedebileceğin. o yüzden dün iyiyim bugün kötüyüm muhabbetini kendin için bırak. yediğin yağlı yiyeceklerden o gün elinde taşıdığın şeylere, kaç saat uyuduğundan ne zaman uyandığına kadar birçok şey refleksini ve reaksiyon süreni etkiliyor. özel hayatın ve oyunun da psikolojik hasarları olabiliyor. hal böyle olunca iki gün boyunca aynı performansı vermen zaten mümkün değil. haftaya daha da kötü oynayabilirsin. sonrasında seni tembelleştirecek şeyler yememeye dikkat ederek, uykunu dzene koyarak ve kendini iyi hissederek çok daha iyiye taşıyabilirsin performansını. ha valorant değişik bir oyun, iki oyun üst üste adam vurmanı adeta istemiyor. güç dengesi ve eşleştirmesi biraz saçma bir politika işliyor bu yüzden istesen de iki maç boyu mentalin aynı kalamaz800 dpi 0.45 oynuyodum bi anda bozuldu her şey
Mesaj otomatik birleştirildi:
hala onda oynuyorum ama yok