Neler Yeni

Fps oyunlarında sensinizi nasıl ayarlıyorsunuz?

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Valorantda belki 100 tane sens denemişimdir ama hiçbiri benim sensim gibi gelmiyor bunu nasıl bulabilirim?

hamzaersoy

80+ Bronze
altın oranı yok ki hocam olay tamamen alışmaktan ibaret. ben bir sensi yaklaşık 3 yıl kullandım ve her geçen gün beynime daha da oturuyormuş gibi hissediyordum. elimde mouse yokken bile mouse'a bakarak ne kadar döndürürsem nereye kadar döner onu anlayabiliyordum. sonra şans vermek isteyip başka bir sense geçtim ve o günden sonra pek toparlanamadım. şimdilerde 2-3 haftada bir sens değiştiriyorum, asla yapmamam gerek fakat bağımlılık oldu. kısaca olay alışmaktan ibaret. istersen dünyanın en rastgele sensini ayarla ve birkaç gün oyna, onda dahi ilerleme kat edeceksin

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
altın oranı yok ki hocam olay tamamen alışmaktan ibaret. ben bir sensi yaklaşık 3 yıl kullandım ve her geçen gün beynime daha da oturuyormuş gibi hissediyordum. elimde mouse yokken bile mouse'a bakarak ne kadar döndürürsem nereye kadar döner onu anlayabiliyordum. sonra şans vermek isteyip başka bir sense geçtim ve o günden sonra pek toparlanamadım. şimdilerde 2-3 haftada bir sens değiştiriyorum, asla yapmamam gerek fakat bağımlılık oldu. kısaca olay alışmaktan ibaret. istersen dünyanın en rastgele sensini ayarla ve birkaç gün oyna, onda dahi ilerleme kat edeceksin
800 dpi 0.45 oynuyodum bi anda bozuldu her şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

hala onda oynuyorum ama yok

hamzaersoy

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

hala onda oynuyorum ama yok
bir anda bozulmaz ağabey o kadar fazla faktörü var ki minimal düzeyde de olsa etkiyi hissedebileceğin. o yüzden dün iyiyim bugün kötüyüm muhabbetini kendin için bırak. yediğin yağlı yiyeceklerden o gün elinde taşıdığın şeylere, kaç saat uyuduğundan ne zaman uyandığına kadar birçok şey refleksini ve reaksiyon süreni etkiliyor. özel hayatın ve oyunun da psikolojik hasarları olabiliyor. hal böyle olunca iki gün boyunca aynı performansı vermen zaten mümkün değil. haftaya daha da kötü oynayabilirsin. sonrasında seni tembelleştirecek şeyler yememeye dikkat ederek, uykunu dzene koyarak ve kendini iyi hissederek çok daha iyiye taşıyabilirsin performansını. ha valorant değişik bir oyun, iki oyun üst üste adam vurmanı adeta istemiyor. güç dengesi ve eşleştirmesi biraz saçma bir politika işliyor bu yüzden istesen de iki maç boyu mentalin aynı kalamaz

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,228
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hiç oynamadığım bir oyun diyelim oyuna girdim zaten dpi 800 sabit random değer veriyorum biraz hızlıysa azaltıyorum biraz yavaşsa arttırıyorum oynamaya başlıyorum zaten oyun içerisinde ne kadar arttırıp azaltmam gerektiğini 15-20dk maks anlarım. Yıllardır aynı senste oynadığım için kas hafızası oluştu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,845
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom