Neler Yeni

Fps oyunu için monitör 144 veya 165 hz

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Burak
Bütçe
1800
144hz veya 165hz 1ms mümkünse bu fiyata curved ekran olursa çok iyi olur fps oyunları oynayacağım 144hz viewsonic monit alacaktım (itopya da 1475 tl şuanda) (eğer ki derseniz iyi bunu alacağım fazla masraf yaomak kstemiyorum) lakin ölü piksel falan varmış yorumları pek iyi değildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakan
144hz veya 165hz 1ms mümkünse bu fiyata curved ekran olursa çok iyi olur fps oyunları oynayacağım 144hz viewsonic monit alacaktım (itopya da 1475 TL şuanda) (eğer ki derseniz iyi bunu alacağım fazla masraf yaomak kstemiyorum) lakin ölü piksel falan varmış yorumları pek iyi değildi
Benim arkadaşların bi kaçı kullanıyor wiewsonic ama önermiyorlar sebebini bilmiyorum ölü piksel yada başka bişi o yüzden bişey diyemicem o konuda

Flamesa

80+ Silver

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bir sorum olacak tn va ips paneller arasında ne fark var araştırdığım kadarıyla tn yi csgo delileri istiyor lakin birinin yorumu gözüme çarptı internet hızın düşük profesyonel olarak oynamıyorsan tn ye gerek yok zaten onun yerine ips daha iyi olur gibisinden doğru mudur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir sorum olacak tn va ips paneller arasında ne fark var araştırdığım kadarıyla tn yi csgo delileri istiyor lakin birinin yorumu gözüme çarptı internet hızın düşük profesyonel olarak oynamıyorsan tn ye gerek yok zaten onun yerine ips daha iyi olur gibisinden doğru mudur ?
Oynayacağım oyunlar daha çok renk ve ayrıntı gerektiren oyunlar olacak örnek olarak rust escape from tarkov hunt showdown gibi

Son düzenleme:

Flamesa

80+ Silver
Hocam bu her zaman geçerli değil bazı ips panel monitörler yakın bütçedeki tn panelden daha iyi tepki süresine sahip olabiliyor. Aradaki küçük farkı anlayamazsınız zaten bu yüzden çok kasmaya gerek yok bence. İyi tepki süresine sahip bir ips panel monitör yeterli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu her zaman geçerli değil bazı ips panel monitörler yakın bütçedeki tn panelden daha iyi tepki süresine sahip olabiliyor. Aradaki küçük farkı anlayamazsınız zaten bu yüzden çok kasmaya gerek yok bence. İyi tepki süresine sahip bir ips panel monitör yeterli.
Peki hocam bu 1800 1900 tl civarına var mıdır curved olmasına gerek yok

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynayacağım oyunlar daha çok renk ve ayrıntı gerektiren oyunlar olacak örnek olarak rust escape from tarkov hunt showdown gibi
IPS çok daha kaliteli görüntü sunar. VA da IPS ye yakın. VA panelin avantajı Curved ekranlarda kullanılması bence. Curved tüm paneller VA dır. TN ise zayıf kalıyor yanlarında.

TN nin tek avantajı düşük tepki süresi ve düşük maliyeti. Profesyonel oyuncu değilseniz tercih etmek saçma bence.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
144hz veya 165hz 1ms mümkünse bu fiyata curved ekran olursa çok iyi olur fps oyunları oynayacağım 144hz viewsonic monit alacaktım (itopya da 1475 TL şuanda) (eğer ki derseniz iyi bunu alacağım fazla masraf yaomak kstemiyorum) lakin ölü piksel falan varmış yorumları pek iyi değildi
LG 24GN600/650-B Bakabilirsin.

Pckopat

80+ Silver
FPS oyunları oynayacaksan kesinlikle asusun VG248QG modelini öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,725
Üyeler
161,743
Son üye
sorusorma
Top Bottom