Neler Yeni

Çözüldü✓ IPS Panel 1080p Kaliteli Gaming Monitör Önerisi.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Hocam az önce sizin için bunu gördüm atacaktım fakat gsync altında adaptive sync teknolojisi karşılıyor sizi emin olun freesyncden gsync çevirdiğinizde kalite adaptive den daha iyi olacaktır
Peki bunlar nasıl sizce?

Aoc 23.8" 24G2SPU 1ms 165hz HDMI,DisplayPort G-Sync Gaming Monitör
Acer Nitro XV272S 27" Full HD IPS, AMD FreeSync Premium, 2ms - 0.5ms(Min.), 165 Hz, 100M:1 AMC, ZeroFrame Oyuncu Monitörü
BenQ EX2510S Mobiuz Oyun Monitörü 24.5", IPS 1 ms(MPRT), 2 ms(GtG)165Hz FHD FreeSync Premium HDR10, 2x2.5W, Siyah

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.

PIVOT var mı bilmiyorum
Pivot var bunda evet, az önce ona baktım hatta acaba güzel mi diye üst yorumumda kendim bu linki eklemiştim. :)

Viper35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
usame şahan
Aoc ve Benq güzel monitörler. Benq ms değerleri konusunda daha iyi, hdr10 deteği var, 8 bit ve parlaklığı daha iyi. Aoc daha geniş renk skalasına sahip 6bit+FRC . İkisi de fiyatlarına göre güzel monitörler bütçe varsa Benq tercih edebilirsiniz.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Aoc ve Benq güzel monitörler. Benq ms değerleri konusunda daha iyi, hdr10 deteği var, 8 bit ve parlaklığı daha iyi. Aoc daha geniş renk skalasına sahip 6bit+FRC . İkisi de fiyatlarına göre güzel monitörler bütçe varsa Benq tercih edebilirsiniz.
Teşekkür ederim. Genelde COD MW2 Multiplayer oynuyorum. Ama hikayeli oyunlar için HDR10 olsa güzel olur tabi monitörde. Biraz daha araştırıp karar vereceğim. Monitörü alınca buraya yazarım. Şuan önerilere hala açığım. :)

croux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emirhan Kara
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar
bir şey bulabildin mi? aynı aradığın gibi bir monitör bana da lazım

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Merhabalar. Uzun araştırmalarım sonucunda sonunda bir monitöre karar verdim. BenQ Mobiuz EX2510S model monitörü satın almış bulunmaktayım. Ürün elime ulaştığında gerekli değerlendirmemi buraya aktaracağım.
Normalde Amazon üzerinden alacaktım ancak eski monitörümü satmak için birkaç gün geçti ve eski monitörümü dün sattım. O sırada monitörün Amazondaki stoğu bitmiş. Bende Gaming Gen Tr üzerinden 5699 TL fiyat ile aynı monitörü bugün sabah sipariş geçtim. Umarım sağlam ve sorunsuz gelir. :)
EDİT: Monitör Amazonda stoğa gelmiş. Ancak dün 5400 TL fiyatı var iken, bugün 6292 TL fiyat çekilmiş monitöre. Almayı düşünen varsa Gaming Gen TR üzerinden aynı monitörü 5699 TL fiyata sipariş verebilir. Linki aşağıya bırakıyorum.

Link: BenQ 24.5″ EX2510S 165 Hz 1 ms HDMI DP FreeSync Premium TreVolo HDR10 FHD Gaming Monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir şey bulabildin mi? aynı aradığın gibi bir monitör bana da lazım
BenQ Mobiuz EX2510S model monitörü Gaming Gen TR üzerinden bugün sipariş verdim hocam. Az öncede belirttim. Umarım sağlam ve sorunsuz gelir. Gerek Amazonda, gerekse Gaming Gen TR ve farklı yerlerde monitör hakkında çok güzel yorumlar var. Sabırsızlıkla bekliyorum. Geldiğinde değerlendirmelerimi yazarım. :)

Son düzenleme:

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO
Merhabalar. Uzun araştırmalarım sonucunda sonunda bir monitöre karar verdim. BenQ Mobiuz EX2510S model monitörü satın almış bulunmaktayım. Ürün elime ulaştığında gerekli değerlendirmemi buraya aktaracağım.
Normalde Amazon üzerinden alacaktım ancak eski monitörümü satmak için birkaç gün geçti ve eski monitörümü dün sattım. O sırada monitörün Amazondaki stoğu bitmiş. Bende Gaming Gen Tr üzerinden 5699 TL fiyat ile aynı monitörü bugün sabah sipariş geçtim. Umarım sağlam ve sorunsuz gelir. :)
EDİT: Monitör Amazonda stoğa gelmiş. Ancak dün 5400 TL fiyatı var iken, bugün 6292 TL fiyat çekilmiş monitöre. Almayı düşünen varsa Gaming Gen TR üzerinden aynı monitörü 5699 TL fiyata sipariş verebilir. Linki aşağıya bırakıyorum.

Link: BenQ 24.5″ EX2510S 165 Hz 1 ms HDMI DP FreeSync Premium TreVolo HDR10 FHD Gaming Monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:

BenQ Mobiuz EX2510S model monitörü Gaming Gen TR üzerinden bugün sipariş verdim hocam. Az öncede belirttim. Umarım sağlam ve sorunsuz gelir. Gerek Amazonda, gerekse Gaming Gen TR ve farklı yerlerde monitör hakkında çok güzel yorumlar var. Sabırsızlıkla bekliyorum. Geldiğinde değerlendirmelerimi yazarım. :)
Güzel monitördür amazondan 4.250 alıp iade etmiştim 5700 e 240hz bulabilirsin bence ama yinede hayırlı olsun.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Güzel monitördür amazondan 4.250 alıp iade etmiştim 5700 e 240hz bulabilirsin bence ama yinede hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Hocam Valorant CS-GO tarzı oyunlar oynamadığım için 240 Hz ye ihtiyaç duymadığım. Oynadığım tek multi oyun COD:MWII Multi-Warzone 2.0. Ona da 165 Hz yeterli oluyor. Hem de HDR özelliği sayesinde hikayeli oyunlarda renkler vs daha canlı olur daha keyifli oynarım diye düşünerek bu monitörü aldım. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Top Bottom