dedo
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 196
- İsim
- Safa Beytullah kalaycı
Hocam g sync yok ama bundaMerhabalar. Uzun araştırmalarım sonucunda sonunda bir monitöre karar verdim. BenQ Mobiuz EX2510S model monitörü satın almış bulunmaktayım. Ürün elime ulaştığında gerekli değerlendirmemi buraya aktaracağım.
Normalde Amazon üzerinden alacaktım ancak eski monitörümü satmak için birkaç gün geçti ve eski monitörümü dün sattım. O sırada monitörün Amazondaki stoğu bitmiş. Bende Gaming Gen Tr üzerinden 5699 TL fiyat ile aynı monitörü bugün sabah sipariş geçtim. Umarım sağlam ve sorunsuz gelir.
EDİT: Monitör Amazonda stoğa gelmiş. Ancak dün 5400 TL fiyatı var iken, bugün 6292 TL fiyat çekilmiş monitöre. Almayı düşünen varsa Gaming Gen TR üzerinden aynı monitörü 5699 TL fiyata sipariş verebilir. Linki aşağıya bırakıyorum.
Link: BenQ 24.5″ EX2510S 165 Hz 1 ms HDMI DP FreeSync Premium TreVolo HDR10 FHD Gaming Monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:
BenQ Mobiuz EX2510S model monitörü Gaming Gen TR üzerinden bugün sipariş verdim hocam. Az öncede belirttim. Umarım sağlam ve sorunsuz gelir. Gerek Amazonda, gerekse Gaming Gen TR ve farklı yerlerde monitör hakkında çok güzel yorumlar var. Sabırsızlıkla bekliyorum. Geldiğinde değerlendirmelerimi yazarım.