Neler Yeni

Fps oyunu için Mouse Önerisi bütçe 250TL

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
Bütçe
250
Merhaba arkadaşlar elimde 250 tl gibi bütçe var ve mouse almak istiyorum.
oynadığım oyunlar:
CS:GO Valorant LoL vs.
aklınızda bu oyunlara yönelik kullandığınız mouse önerisi yapar mısınız?

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
Merhaba arkadaşlar elimde 250 TL gibi bütçe var ve mouse almak istiyorum.
oynadığım oyunlar:
eliniz büyük mü küçük mü ve nasıl tutuyorsunuz.(pençe yani claw mı yoksa rahat yani palm mı yoksa fingertip yani parmak uçlarıyla mı) ona göre öneri yapar arkadaşlar. ben de bildiğim kadarıula yardımcı olmaya çalışırım

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,534
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
G102 Lightsync.

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
oynadığım oyunlar:
Bilekten parmak ucuna kadar ölç ve hangi tutuş olduğunu belirt daha iyi öneriler gelecektir hocam :)

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eliniz büyük mü küçük mü ve nasıl tutuyorsunuz.(pençe yani claw mı yoksa rahat yani palm mı yoksa fingertip yani parmak uçlarıyla mı) ona göre öneri yapar arkadaşlar. ben de bildiğim kadarıula yardımcı olmaya çalışırım
Pençe tutuşu ve elim 16-17 cm rival 3 boyutunda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında SteelSeries Rival 3 ve GamePower İcarus arasında kalmıştım başlığı bu şekilde açtım belki daha iyi öneriler gelir diye.

Bilekten parmak ucuna kadar ölç ve hangi tutuş olduğunu belirt daha iyi öneriler gelecektir hocam :)
Belirttim ustam var mı önerin yada benim dediklerim arasından hangisi daha iyidir

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Abdullah abi DA insta hesabında paylaştığı mouse bak

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,992
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
Pençe tutuşu ve elim 16-17 cm rival 3 boyutunda

Aslında SteelSeries Rival 3 ve GamePower İcarus arasında kalmıştım başlığı bu şekilde açtım belki daha iyi öneriler gelir diye.

Belirttim ustam var mı önerin yada benim dediklerim arasından hangisi daha iyidir
Rival 3 de sorunlar olduğunu söyleyenler var kullanmadım razerin mauslarına bakabilirsin esnek bütçeysen garanti verebileceğim tek model var
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...re-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,709628745.html oda budur hocam .

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
Rival 3 de sorunlar olduğunu söyleyenler var kullanmadım razerin mauslarına bakabilirsin esnek bütçeysen garanti verebileceğim tek model var
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...re-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,709628745.html oda budur hocam .
mouse güzel hoşuma gitti ama bütçeme uygun değil malesef., önerin için teşekkürler.

Abdullah abi DA insta hesabında paylaştığı mouse bak
hemen bakıyorum.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,992
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
mouse güzel hoşuma gitti ama bütçeme uygun değil malesef., önerin için teşekkürler.

hemen bakıyorum.

Biraz bütçenizi arttırıp bu modeli almanızı öneririm.

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
belirttim hocam var mı öneriniz? yada benim söylediğim 2 mouse arasından önerdiğiniz.

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
oynadığım oyunlar:
viper miniyi tavsiye ederim üzerine 50 tl gibi bir bütçe eklerseniz Ss rival 3 de olabilir

Top Bottom