FPS PROBLEMİ

EconDeer

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun
r5 2600 , MSI rx5700 mech oc kullanıyorum
Cs go, ets gibi oyunlarda ayarları minimuma da alsam maximuma da alsam fps farketmiyor. Radeon ayarlarından oyun performansı kısmından manuele alıp ekran kartının minimum 1650hz de çalışmasını sağlamama rağmen hiçbir fps farkı olmadı. İşlemci ise 3800hz de çalışıyor. World of Tanks hd kurulumu yapıp ultrada oynuyorum cs ile yaklaşık aynı fps ler görüyorum. Euro truck 2 de 70fps bile düşebilyor. Vsync gibi ayarlar kapalı.

açıkçası aynı sorun bende de şu şekilde var csgo da 1024*768 de olsa 1280*1024 te olsa yine aynı fpsi alıyorum denedim 1600*1200e aldım yine aynı fpsler

Evet onu yazmayı unutmuşum oyunu ultradan en düşüğe de alsam FPS değişmiyor bu neden kaynaklıdır ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun
r5 2600 , MSI rx5700 mech oc kullanıyorum
Cs go, ets gibi oyunlarda ayarları minimuma da alsam maximuma da alsam fps farketmiyor. Radeon ayarlarından oyun performansı kısmından manuele alıp ekran kartının minimum 1650hz de çalışmasını sağlamama rağmen hiçbir fps farkı olmadı. İşlemci ise 3800hz de çalışıyor. World of Tanks hd kurulumu yapıp ultrada oynuyorum cs ile yaklaşık aynı fps ler görüyorum. Euro truck 2 de 70fps bile düşebilyor. Vsync gibi ayarlar kapalı.
CS Yİ ULTRADAN MİN. AYARLARA DA ÇEKSEM FPS DEĞİŞMİYOR

Ram 8 mi ? Ram tek slot 8 ise sorun ramde kaynaklı---- En kısa zamanda 8 gb ram daha alıp dualchannel yaparsanız sorununuz düzelecek

Bütün driverlerim güncel. Bir türlü çözemedim bu sorunu

Bende aynı sorun vardı ram alınca düzeldi kardeşim. Ramlerinde sıkıntı olabilir mi ? Ram test programıyla test edebilir misin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,745
Üyeler
190,435
Son üye
neo1nokta
Geri