İşlemcin ölüyor dostum o darboğaza girmesinde ben mi gireyim işlemcin yetmiyor besleyemiyor işlemciyi değiştir sorun çözülür en iyi önerim amd 5600 bundan aşağı işlemci alma pişman olursunbütün oyunlarda düşük fps ve fps drop yiyorum
sistem özellikleri
r5 2600
b450
rx6700xt
16gb ram
1tb m2 ssd
sistemde güncellemem gereken bi bileşen varmı
işlemcin yetersiz kalıyor kral problem o. bütçen varsa onu günlelle 5. nesilebütün oyunlarda düşük fps ve fps drop yiyorum
sistem özellikleri
r5 2600
b450
rx6700xt
16gb ram
1tb m2 ssd
Oyunları 2K ve 4K oynamayı dener misin? Daha sonra ani FPS düşüşü olacak mı bildiriniz foruma.bütün oyunlarda düşük fps ve fps drop yiyorum
sistem özellikleri
r5 2600
b450
rx6700xt
16gb ram
1tb m2 ssd
denedim ama sonuç değişmedi ani düşüşleri ve düşük fps sorununu her oyunda yaşıyorumOyunları 2K ve 4K oynamayı dener misin? Daha sonra ani FPS düşüşü olacak mı bildiriniz foruma.
4K mı denediniz, 2K mı?denedim ama sonuç değişmedi ani düşüşleri ve düşük fps sorununu her oyunda yaşıyorum
2k denedim4K mı denediniz, 2K mı?
4k olan ve ağır grafiklere sahip olan bir oyunu dener misiniz? Grafikleri ekran kartı %100 - %97 kullanıma ulaşacak şekilde ayarlayınız ve işlemci kullanımı da %70 geçmeyecek şekilde kalsın. Bunu yapmamızın amacı sorunun işlemci darboğazından mı kaynaklandığını anlamamızı sağlayacağı içindir.2k denedim
4k monitör olsa denerdim ama öyle bi imkanım yok4k olan ve ağır grafiklere sahip olan bir oyunu dener misiniz? Grafikleri ekran kartı %100 - %97 kullanıma ulaşacak şekilde ayarlayınız ve işlemci kullanımı da %70 geçmeyecek şekilde kalsın. Bunu yapmamızın amacı sorunun işlemci darboğazından mı kaynaklandığını anlamamızı sağlayacağı içindir.
Monitör önemli değil. Oyunun görüntü ayarlarını 4K'ya çekerek, GPU'ya yük bindirmeniz yeterli olacaktır.4k monitör olsa denerdim ama öyle bi imkanım yok