Neler Yeni

Oyunda FPS drop ve kaplama sorunu

denodeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Deniz-Özen

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
oyunda 2k ya çıkamıyorum ama sanal olarak da max 1080 destekliyor
Tam bi bilgim yok ama yaxın yt çıkar o yüzden donuyor oyununuz 4070 ti 2k kartı 1080pde darboğaz yapar

denodeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Deniz-Özen
Tam bi bilgim yok ama yaxın yt çıkar o yüzden donuyor oyununuz 4070 ti 2k kartı 1080pde darboğaz yapar
nvdia denetim masasından sanal olarak 2k ya çıkadrım görüntüyü oyunda da çıktı ancak aynı sorun birebir devam ediyor başka tavsiyeniz var mıdır hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

yahut kime sorabilirim kimden yardım alabilirim böyle bir sorun için

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Burak
yeni pc topladım, 4070 ti ve amd ryzen 7500f e sahip. Hogwarts legacy, spider man gibi açık dünya oyunları indirdim ancak hepsinde fps drop yiyorum benchmark da hiç bir soorun gözükmüyor 100 üstü fps alıyorum ancak drop un da yanında bazı kaplamalar geç yükleniyor yüklenişini görebiliyorsunuz. Driver lar vs her şey güncel bu arada sebebini çözemedim yardımcı olursanız sevinirim. SİSTEM BİLGİLERİ

GPU: Gigabyte 4070 ti eagle, CPU: AMD 7500F, RAM: T-Force Vulkan (16 çarpı 2) 6000mhz, Anakart: Asus prime b650m-a wifi II,
SSD: Samsung 980 pro 2tb M2, PSU: High Power 800W Gold
Dar boğaz var hocam

denodeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Deniz-Özen
Dar boğaz var hocam
Hocam herkes tutturmuş darboğaz var monitörüm FHD dedilerki kart 2k lık kart bende görüntüyü sanal olarak 2k ya çıkarttım aynı sorun devam ediyor. 4k da da aynı şekilde. Benchmark yapıyorum ne işlemci ne ekran kartı kullanımı %90 ı geçmior nerede darboğaz tam olarak

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oyundaki avg fps current fps %1 ve %0.1 değerlerini bir süre oynadıktan sonra anlık ss atar mısınız? Fps drop mu yiyorsunuz yoksa micro Stuttering mi?

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
nvdia denetim masasından sanal olarak 2k ya çıkadrım görüntüyü oyunda da çıktı ancak aynı sorun birebir devam ediyor başka tavsiyeniz var mıdır hocam

yahut kime sorabilirim kimden yardım alabilirim böyle bir sorun için
Oyundada 2k yaptinizmi

denodeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Deniz-Özen
Oyundada 2k yaptinizmi
evet yaptım

Oyundaki avg fps current fps %1 ve %0.1 değerlerini bir süre oynadıktan sonra anlık ss atar mısınız? Fps drop mu yiyorsunuz yoksa micro Stuttering mi?

birazdan atacağım ancak ondan önce aklıma geldi hdmi kablom 2.0 monitör de 2.0 destekliyor. Ekran kartı ve anakartın hdmi çıkışları ise 2.1 bununla alakalı olabilir mi

birazdan atacağım ancak ondan önce aklıma geldi hdmi kablom 2.0 monitör de 2.0 destekliyor. Ekran kartı ve anakartın hdmi çıkışları ise 2.1 bununla alakalı olabilir mi

Son düzenleme:

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
evet yaptım

Yok onunla ilgili olmaz 2.1in geriye dönük uyumluluğu var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,624
Üyeler
159,364
Son üye
Tahauyar06
Top Bottom