Neler Yeni

FPS sorunu yardım..!!

foks35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ufuk ugur
arkadaşlar merhaba 1 sene kadar once arkadasımdan
linkteki bulunan bilgisayarın aynısı aldım o da ramazın kullandıgı bılgısayarı itopya üzerinden almış ancak videodaki oyunlarla örnek olarak pubg ve cs go ile kıyaslama yaptıgımda durum cok kotu. PUBG cok fazla kasıyor ve takılmalar yasanıyor ki benim oynadıgım goruntu ayarları en dusuk sevıyede cs go dada aynı sekılde fps dropları yasanıyor bunun sebebı ne olabılır yardımcı olabılır mısınız ?

foks35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ufuk ugur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driverlar şu anda en güncel ve üzerinde SSD var ama şu ana kadar termal macun yenilemedim ve temizlik yapmadım ondan olabilir mi ?

Kutaygb

80+
Olabilir ama şuan Pubg de fps ve drop sorunu var ama yine de her sene termal macun değiştirmen performansı artırır

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
emir mehmet demir
Isı değerlerini kontrol et bir sorun yoksa yazılımsal bir problemin var demektir .Ekran kartı yazılımında performans ayarlarının açık olduğuna emin ol.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Okan Canoğlu
Her sene bilgisayarınızı temizleyip termal macunu yenilemeniz yararınıza olacaktır

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Driverlar şu anda en güncel ve üzerinde SSD var ama şu ana kadar termal macun yenilemedim ve temizlik yapmadım ondan olabilir mi ?
Temizlik yapsan iyi olur. Zaten macunu da yenile. Bu işlemleri her yıl veya 2 yılda bir yap.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ömer
arkadaşlar merhaba 1 sene kadar once arkadasımdan
linkteki bulunan bilgisayarın aynısı aldım o da ramazın kullandıgı bılgısayarı itopya üzerinden almış ancak videodaki oyunlarla örnek olarak pubg ve cs go ile kıyaslama yaptıgımda durum cok kotu. PUBG cok fazla kasıyor ve takılmalar yasanıyor ki benim oynadıgım goruntu ayarları en dusuk sevıyede cs go dada aynı sekılde fps dropları yasanıyor bunun sebebı ne olabılır yardımcı olabılır mısınız ?
grafiklerini biraz yükseltip dener misin? belki low ayar olduğu için ekran kartı gereksiz sanıp kullanmıyor olabilir.

foks35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ufuk ugur
ısı değerlerini kontrol ettiğimde herhangi bir sıkıntı yok ısınmıyor bile sanırım 55-60 C derece civarlarında dolasıyor hep ekran kartı yazılımında performans ayarlarını nasıl kontrol edıcem ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ömer
ısı değerlerini kontrol ettiğimde herhangi bir sıkıntı yok ısınmıyor bile sanırım 55-60 C derece civarlarında dolasıyor hep ekran kartı yazılımında performans ayarlarını nasıl kontrol edıcem ?
pubgde 55 derece alıyorsan bilki ekran kartını kullanmıyor dostum.Ayarları yükseltip denermisin? pubgde en az 70 derece olması lazım eğer çok çok iyi sıvı soğutma ve 3 fan falan yoksa tabii..

foks35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ufuk ugur
linkte attıgım bilgisayarın aynısı sadece tek fark SSD ekledik üstüne

Top Bottom