Neler Yeni

fps yüksek ama pc kasıyor

siegel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Eroğlu
öncelikle selam dostlar
sorunum valorantta 170 180 fps oynarken bi anda 65 fps lere düşüyor izlemediğim video kalmadı daha önce böyle bir sorunum yok tu yeni yeni başladı bu sorun
v sync açtığım da sorun kalkiyor ama oyun oynanmıyor sistemim
xeon e2420
x79
r7 370
8 gb ram

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
afterburner da ram kullanımı kaç gözüküyor

bana direkt ram drop gibi geldi.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,388
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Average Fps`in yüksek olabilir ama ani takılma varsa %1 ve ‰1 Fps`in düşüktür ve sürekli anlık düşüyordur. Sebebi de şunlar olabilir:
1.si sistemin oyun için yetersiz kalıyor olabilir.
2.si sistemde darboğaz olabilir ki bence sorununun olası en yüksek ihtimali darboğaz.
3.sü sistemine yük bindiren başka unsur olabilir.
4.sü de trojen olabilir.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Ömer
Average Fps`in yüksek olabilir ama ani takılma varsa %1 ve ‰1 Fps`in düşüktür ve sürekli anlık düşüyordur. Sebebi de şunlar olabilir:
2.si ki bence en büyük sorun bu, sistemde darboğaz var.
4.sü de trojen olabilir.
Dediğimi yanlış anlama, sistemin pek güzelmiş fakat hem karakterler çok büyük hem de renkler aşırı göz yorucu daha ideal bir biçime getirirsen çok daha güzel olur.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,388
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Dediğimi yanlış anlama, sistemin pek güzelmiş fakat hem karakterler çok büyük hem de renkler aşırı göz yorucu daha ideal bir biçime getirirsen çok daha güzel olur.
Yorum için teşekkür ederim, şu haliyle beğeniyorum ama '' böyle daha güzel olur '' diyebileceğin bir tavsiyen varsa, deneyebilirim; belki çok daha güzel olur. 😀

emircan.s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emircan Savaş
İşlemci stok soğutucu ise sıcaklık değerlerini kontrol etmeni öneririm yüksek sıcaklıkta clock hızını düşürüyor olabilir işlemci.

siegel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci stok soğutucu ise sıcaklık değerlerini kontrol etmeni öneririm yüksek sıcaklıkta clock hızını düşürüyor olabilir işlemci.
işlemci 70 75 dereceyi görüyor 75 dereceyi geçmiyor

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Monitörünüz kaç HZ?

siegel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Eroğlu
2.si sistemde darboğaz olabilir ki bence sorununun olası en yüksek ihtimali darboğaz.
4.sü de trojen olabilir.
oyuna güncelleme gelmeden önce r7 370 le 130 120 fps oynuyodum daha sonra 560ti kullandim 200 220 fps leri gördüm 560ti satip tekrar r7 370 aldim (sattığım kartı aldım )
ve şuan drop sorunu var gittikçe daha da kötüleşiyor dün test ederken 45 fps lere kadar düşüyor 140 fps deyken karşıma adam çıktığı zaman direk kasıyor ekran kartından şüpheleniyorum bu akşam başka bir sistemde deneyecegim o sistemde hemen hemen ayni özelliklere sahip
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitörünüz kaç HZ?
75 hz

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
oyuna güncelleme gelmeden önce r7 370 le 130 120 fps oynuyodum daha sonra 560ti kullandim 200 220 fps leri gördüm 560ti satip tekrar r7 370 aldim (sattığım kartı aldım )
ve şuan drop sorunu var gittikçe daha da kötüleşiyor dün test ederken 45 fps lere kadar düşüyor 140 fps deyken karşıma adam çıktığı zaman direk kasıyor ekran kartından şüpheleniyorum bu akşam başka bir sistemde deneyecegim o sistemde hemen hemen ayni özelliklere sahip
Mesaj otomatik birleştirildi:

75 hz
80 FPS'e Rivatuner ile sabitleyip dener misiniz? birde grafik ayarlarınız nedir?

siegel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Eroğlu
80 FPS'e Rivatuner ile sabitleyip dener misiniz? birde grafik ayarlarınız nedir?
80 fps ye de sabitledim yine aynı sonuç
sırasıyla
etkin
düşük
orta
orta
orta
4x
4x
hepsi kapalı
her türlü grafik ayarlarını denedim sonuç aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç