Neler Yeni

🔥İndirim Fractal Design Torrent Beyaz Bilgisayar Kasası 6.898,85 ₺

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,959
İsim
.
Cnc kesim en üst kalite çelikten üretiliyor. Diğer sac demirden üretilmiş kasaları 1000 liraya gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz
Sabaha kadar çelikten istersen demirden üret kasa bu olduğu yerde duruyor top gibi oynamıyorsun bununla :D

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Berat
Sabaha kadar çelikten istersen demirden üret kasa bu olduğu yerde duruyor top gibi oynamıyorsun bununla :D
Kaliteli ve özenilerek üretilmiş bir malzeme olduğu gerçeğini değiştirmez. Az önce dediğim gibi siz 1000liralık kasa alabilirsiniz ve isterseniz top gibi de oynayabilirsiniz.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,959
İsim
.
Videoda cpu-Gpu sicaklik farklari var onlar yeterli olur gibi.1000lira demekte absurt olmus.En kotu bir kasa 1.5 2k lardan basliyor
Reis tip olarak 1000 lira yani önüne 2 tane fan takıp beyaza boyayınca 7K olmaz yani.
Bu tip kasa alıp önüne 2 tane fan taksam samimi söylüyorum 1K ya hallderim.
Çelikten de olsa kasa bu yani.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,798
İsim
Emir
Reis tip olarak 1000 lira yani önüne 2 tane fan takıp beyaza boyayınca 7K olmaz yani.
Sicaklik degerleri oyle demiyor.1k ya o sicakliklari veren kasadan yapabiliyorsan kasa işine girin yani.

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Berat
Bence sizin gidip bi bu üretici firmayı ve ürettiği ürünleri bi araştırmanız lazım burda bizimle münakaşa etmekten önce :)

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
burak
Bana diğer kasalardan ayıran aman aman bir özelliğini söylermisin ?
PSU nun üstte olması mı sadece bu mu ?
Bu kasada ne varsa diğer kasalarda da bulurum yani.
bana guess ile defacto arasında aman aman bir fark söyler misin ikisini de giyinme ihtiyacı için kullanıyorsun aynı mı sence

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,959
İsim
.
Bence sizin gidip bi bu üretici firmayı ve ürettiği ürünleri bi araştırmanız lazım burda bizimle münakaşa etmekten önce :)
Münakaşa etmiyoruz konuşuyoruz güzelce sen fikrini söylüyorsun ben fikrimi söylüyorum :D

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Berat

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,959
İsim
.
bana guess ile defacto arasında aman aman bir fark söyler misin ikisini de giyinme ihtiyacı için kullanıyorsun aynı mı sence
İki markayıda günlük kullanıyorsun yıkanıyor sıvı ile temas ediyor kimyasallara maruz kalıyor.
Verdiğin örnek ile uzaktan yakından alakası yok bu kasa dostum bilgisayar kasası olduğu yerde duruyor.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
burak
İki markayıda günlük kullanıyorsun yıkanıyor sıvı ile temas ediyor kimyasallara maruz kalıyor.
Verdiğin örnek ile uzaktan yakından alakası yok bu kasa dostum bilgisayar kasası olduğu yerde duruyor.
yav kardeş kalite farkı işte da ne uzattın sen bin liralık kasa al ben buna 7k vereceğim

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Baran Kut
Fractal bunu duysa :kekw:

Fiyat konusunda katıldığım kısımlar var da testleri de mevcut yani hava akışı olsun, sıcaklık değerleri olsun bütün 1000-4000 lira arası kasalardan daha iyi.Fanları da desibel değeri olarak birçok modelden düşük diye biliyorum. Yani daha düşük ses değerleri ile daha iyi performans verince, üstüne mühendislik/kasa tasarımı/yurtdışından gelişi falan yükseliyor fiyatı.

He bir de tabi Teknobiyotik kâr koymuştur biraz üzerine.

Dediğim gibi bence ederi 5-6k var yine malzeme kalitesinden dolayı ama bu tarz bir kasayı almak isteyene de fiyat konusunda bir şey diyemem tabi :kekw:

Top Bottom