Neler Yeni

🔥İndirim Fractal Design Torrent Beyaz Bilgisayar Kasası 6.898,85 ₺

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,099
İsim
.
yav kardeş kalite farkı işte da ne uzattın sen bin liralık kasa al ben buna 7k vereceğim
Hayırlı uğurlu olsun kral ne bu agresiflik.
Uzatan sensin defacto falan fistan o ne alaka :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fractal bunu duysa :kekw:

Fiyat konusunda katıldığım kısımlar var da testleri de mevcut yani hava akışı olsun, sıcaklık değerleri olsun bütün 1000-4000 lira arası kasalardan daha iyi.Fanları da desibel değeri olarak birçok modelden düşük diye biliyorum. Yani daha düşük ses değerleri ile daha iyi performans verince, üstüne mühendislik/kasa tasarımı/yurtdışından gelişi falan yükseliyor fiyatı.

He bir de tabi Teknobiyotik kâr koymuştur biraz üzerine.

Dediğim gibi bence ederi 5-6k var yine malzeme kalitesinden dolayı ama bu tarz bir kasayı almak isteyene de fiyat konusunda bir şey diyemem tabi :kekw:
Aradaki farka değecek bir özellik yok ortada

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
burak
Hayırlı uğurlu olsun kral ne bu agresiflik.
Uzatan sensin defacto falan fistan o ne alaka :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aradaki farka değecek bir özellik yok ortada
basite indirgeyerek kalite farkını anlatmaya çalıştım anlamıyorsun çünkü. hala da anlamadın mesela guess ile defacto arasındaki farkı kabul ediyorsun ama bunu anlamıyorsun ilginç :D

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,419
İsim
Baran Kut

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,099
İsim
.
basite indirgeyerek kalite farkını anlatmaya çalıştım anlamıyorsun çünkü. hala da anlamadın mesela guess ile defacto arasındaki farkı kabul ediyorsun ama bunu anlamıyorsun ilginç :D
Sen asıl anladığımı biliyorsun ama anlamadığımı yazıyorsun bu ilginç :D
Defacto ile konunun uzaktan yakından alakası yok onu aklından çıkar.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,099
İsim
.
Yani kasadan ne gibi bir özellik bekliyorsun bilmiyorum ama bence sıcaklık değerleri olarak en tepede olup piyasadaki birçok modeli geçmesi gayet yeterli bir özellik.
Asıl siz ne bekliyorsunuz ben onu anlamadım altı üstü kasa 7/24 sabit duran usb ve PC açma tuşu kullanabilen dikdörtgen bir yığın.:D
Bunu böyle top gibi sektirecekmiş gibi yok CNC den üretiliyor falan saçma yani.Fanlarının sessiz çalışması da aman aman bir özellik değil bunu bu kadar pahalı satmalarına yetmez.Ortada bir mühendislik harikasıda yok bu arada.

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Berat
Asıl siz ne bekliyorsunuz ben onu anlamadım altı üstü kasa 7/24 sabit duran usb ve PC açma tuşu kullanabilen dikdörtgen bir yığın.:D
Bunu böyle top gibi sektirecekmiş gibi yok CNC den üretiliyor falan saçma yani.Fanlarının sessiz çalışması da aman aman bir özellik değil bunu bu kadar pahalı satmalarına yetmez.Ortada bir mühendislik harikasıda yok bu arada.
Belki de sizin ürüne karşı bakış açınız saçma ama farkında değilsiniz :D

• Beğen
Reaksiyonlar: agno

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,419
İsim
Baran Kut
Öyle zaten. Zaten bu özellikleri isteyene paylaştım. İstemeyen veya pahalı bulan almayabilir. Tercih meselesi.

Mühendislik harikası demedim zaten ama performansı ortada.

Ben sizin celallenmenizi anlamadım sadece. Her ürün kategorisinde mevcut olan bir durum bu.
Ekran kartında Galax da çok iyi soğutuyor Asus'a ne gerek var ?
İşlemcide 7700x performans olarak yeterli 9800x3d'yi ne yapacaksın?
Soğutmada kule tipi soğutucu gayet yeterli 420mm sıvı soğutma ne? Reaktör mü soğutuyorsun?

Gibi gibi. Hepsinin sunduğu minik minik farklı özellikler var. İsteyen alır, istemeyen/fiyatına değmediğini düşünen almaz.

sarierdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ERDEM SARI
son 2 ürün kaçmaz , coolermaster kasalarına benziyor

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru