Yardım Gamepower Kablosuz kulaklık şarjı ile ilgili bi soru

Reaksiyon skoru
31
Selamlar Gamepower Aero ultra aldım 2025 Eylül ayında
Kablsuz Wrieless + Bluetooth bi kulaklık
2metre type c şarj kablosu var
Bu kulaklığı bilgisayardan şarj etmek batarya ömrüne zarar verirmi sonuçda yavaş şarj ediyor bilgisayarla işim bittiğinde kapatıyorum meslea bilgisayarı
Kulaklığıda bilgisayara bağlayıp şarj ediyorum
Tabi şarjı bitmeye yakın yapıyom ayrıten bi zararı olurmu ille telefon adaptörüne takıp ordanmı şarj etmeliyim acaba sıkıntı olurmu bu yaptığım

Hayır zarar vermez. Ben de çoğu zaman bilgisayardan şarj ediyordum. Şu an kablolu IEM kullanıyorum, genel olarak kafamı ağrıttığından saldım biraz kulak üstüleri.

Şarjı bitmeye yakın yapmana da gerek yok. Ama tabii daha uzun ömürlü olur. Zaten bunların pilleri 2-3 yıl içinde eskiyeceğini sanmıyorum. Tabii ürünün de kalitesine bağlı, zaten o kadar süre kullandıktan sonra malzemeleri eskir ve yenisini alırsın. Ekonomi kötü ve genç bir arkadaşsan parayı idareli kullanma olayını anlıyorum. Ama bu kadar basit ve ucuz ürünler için de çok kafa yormana gerek yok. İstediğin gibi şarj et, bozulsun yenisini al. Para mevzusunu bu tarz konularda, konudan bağımsız çok dert edinmemenizi öneririm.

Teşekkürler hocam bilgilendirdiğin için çok önemli değil bozulması vs de sadece merak ettmiştim iyi oldu öğrendiğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,801
Üyeler
190,979
Son üye
Bulut376
Geri