instafatooo
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Sana kesin çözümü söyleyeyim kardeşMerhaba 1 gün önce Acer Aspire 3 a315-58G laptop aldım format atmak istiyorum fakat biosta görünen nvme ssd format sayfasında gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
çok teşekkür ederim denediktken sonra haber veririm çok teşekkürlerSana kesin çözümü söyleyeyim kardeş
Acerin sayfasına giriyorsun leptobun model numarası ile leptopunu arttırıyorsun sonra orada sürücüler kısmı gelecek sürücüler kısmından (IRST INTEL ) yazan sürücü Windows kurulu usb içine çıkartıyorsun sonra bu senin attığın sürücüsü gözükmeyen kısımda geldiğinde sürücü yükle kısmından USB içindeki o dosyayı yüklüyorsun buraya sonra sürücülerin geri geliyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anlamadığın kısım olursa yardımcı olurum![]()
Arkadaşın dediğini yazacaktım yazmış zatenSana kesin çözümü söyleyeyim kardeş
Acerin sayfasına giriyorsun leptobun model numarası ile leptopunu arttırıyorsun sonra orada sürücüler kısmı gelecek sürücüler kısmından (IRST INTEL ) yazan sürücü Windows kurulu usb içine çıkartıyorsun sonra bu senin attığın sürücüsü gözükmeyen kısımda geldiğinde sürücü yükle kısmından USB içindeki o dosyayı yüklüyorsun buraya sonra sürücülerin geri geliyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anlamadığın kısım olursa yardımcı olurum![]()