Hiphopjohnny
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 933
Arkadaşlar freedos bir bilgisayara android kurulabilir mi kurulursa bir stabilite bir uyum sorunu olur mu acaba 

Tamam da adam buna itiraz mı etmiş sanki ?Freedos olması sadece işletim sisteminin olmaması anlamına geliyor.
Çeşitli girişimler var, emülatör den daha iyi optimize onuda soylemek istiyorum dual boot kullanilabilirArkadaşlar freedos bir bilgisayara android kurulabilir mi kurulursa bir stabilite bir uyum sorunu olur mu acaba![]()
Bilgilendirmeler için teşekkür ederim herkeseKurulur. Verim alamazsınız. Eskiden Bluestacks diye bir şey denemiştim. Windows üzerinde sanal makine ile çalışıyor. O daha verimliydi.
SeviliyorsunuzRica ederiz.
Freedos'u bir yazılım sanmış olabilir diye bilgi verdim. "İşletim sistemi olmayan" da yazabilirdi veya "bilgisayara android kurulabilir mi?" diye de sorulabilirdi bu soru. Sen avukatı mısın??Tamam da adam buna itiraz mı etmiş sanki ?
İşletim sistemi olarak Android kurulabilir mi demiş. Sorunun cevabını merak ettim konuyu takipteyim.
Freedosun ne demek olduğunu biliyorum ben işletim sistemi olmayan yazmak çok uzun olur öyle yazmıştım her neyse bilgilendirme için teşekkürlerFreedos'u bir yazılım sanmış olabilir diye bilgi verdim. "İşletim sistemi olmayan" da yazabilirdi veya "bilgisayara android kurulabilir mi?" diye de sorulabilirdi bu soru. Sen avukatı mısın??
Rica ederim kardeşim yardımlaşmak için buradayımFreedosun ne demek olduğunu biliyorum ben işletim sistemi olmayan yazmak çok uzun olur öyle yazmıştım her neyse bilgilendirme için teşekkürler![]()