adguard'lı bir siteyi tavsiye etmem, kendi ISO'sunu çıkarması daha iyi olacaktır.https://tb.rg-adguard.net/public.php link vermek yasak mı bilmiyorum ama şu linkten Microsoft'un kendi sunucularından ISO dosyalarını indirebilirsin. (Site resmi sunuculardan çekiyor isoları. Rufus indirip ISO dosyasını rufusa göster ve uefi seçeneğini seçip flaşa yükle.
Ben de güvenmiyordum fakat indirince dosyanın kaynağının Microsoft adresi olduğunu görünce sıkıntı olmadığını gördüm son birkaç yıldır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.adguard'lı bir siteyi tavsiye etmem, kendi ISO'sunu çıkarması daha iyi olacaktır.
Yarımınız için saolun hepiniz ben böyle yapmayı tercih ediyorum şuan USB'ye kurlum gerçekleşiyor inşallah düzgün yapabilirimRufus da işe yarar ama ben her zaman her şeyi sitesinden indirmeyi severim siz de öyle biriyseniz media creation tool ile yapabilirsiniz.
Aracı indirine basmanız yeterli. Seçenek sununca başka bilgisayarı yükselt diyip USB'nize kurabilirsiniz. Ancak bir hatırlatma, USB'deki her şey gidecektir.
Rufus indir gezginler gibi yerden ordan kur önüne gelicek programBu windows kurma rufus diye bir programlar kolay bir şekilde oluyormuş galiba ama tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım edermsiniz