Neler Yeni

Freedos laptop hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ahmet Tarhan
Öncelikle merhaba freedos laptop hakkında bir soru sormak istiyorum.
1 - Sizce hangi Windows'u kurmak mantıklı (10-11) ?
2 - Windows'u kurduktan sonra driverlar yüklü gelmiyor ve bu driverları kurmak gerekiyor, tek tek manuel yada driver pack solution ile mi kurmak gerekiyor yoksa ayarlar üzerinden güncelleştirmeleri denetle diyerek yapılan güncellemeler ile bu driverlar kurulur mu ?
Teşekkür ederim..

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
ben 3 ay once aldım freedos gelınce zorlandım halıyle wın 10 pro kurdum(tavsıyem de odur) driver kısmını da tanıdık bılgısayarcı abıye yaptırdım 45dk da falan halledıyor ha kendın kuracak ısen bılemem ıyı forumlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ahmet Tarhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben 3 ay once aldım freedos gelınce zorlandım halıyle wın 10 pro kurdum(tavsıyem de odur) driver kısmını da tanıdık bılgısayarcı abıye yaptırdım 45dk da falan halledıyor ha kendın kuracak ısen bılemem ıyı forumlar
Eyvallah hocam sağolasın

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,442
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
w11 kurman en mantıklısı fakat işlemcin 2 yıl önce çıkmış olan bir işlemci ise isteğe bağlı olarak w10 da kurabilirsin.
Drıverlara gelecek olursak ,ilk windows update ile her şeyi güncelle. Ardından eksik kalanları. Ekran kartı ,chipset gibi drıverları Kesinlikle manel kur

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Emre Zengin
2 - Windows'u kurduktan sonra driverlar yüklü gelmiyor ve bu driverları kurmak gerekiyor, tek tek manuel yada driver pack solution ile mi kurmak gerekiyor yoksa ayarlar üzerinden güncelleştirmeleri denetle diyerek yapılan güncellemeler ile bu driverlar kurulur mu ?
Teşekkür ederim..
Aldığın laptop nedir hocam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
samet
Teşekkür ederim..
Ben w10 tercih ediyorum sana kalmış. Driverları öncelikle windows uptade den güncelle daha sonra ekran kartını ve chipset driveri en son sürüme kendin elle güncelle driver yazılımı kurma bilgisayara. ekran kartı ve chipseti kendin güncelledikten sonra herhangi bir şeyde sorun yaşarsan ( örneğin wifi veya ses driveri) o driveri da elle güncelle

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ahmet Tarhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
w11 kurman en mantıklısı fakat işlemcin 2 yıl önce çıkmış olan bir işlemci ise isteğe bağlı olarak w10 da kurabilirsin.
Drıverlara gelecek olursak ,ilk windows update ile her şeyi güncelle. Ardından eksik kalanları. Ekran kartı ,chipset gibi drıverları Kesinlikle manel kur
Eyvallah hocam sağolasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben w10 tercih ediyorum sana kalmış. Driverları öncelikle windows uptade den güncelle daha sonra ekran kartını ve chipset driveri en son sürüme kendin elle güncelle driver yazılımı kurma bilgisayara. ekran kartı ve chipseti kendin güncelledikten sonra herhangi bir şeyde sorun yaşarsan ( örneğin wifi veya ses driveri) o driveri da elle güncelle
Eyvallah hocam teşekkür ederim.

Aldığın laptop nedir hocam?
Daha almadım ancak Asus Tuf düşünüyorum hocam

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Emre Zengin
Eyvallah hocam sağolasın

Eyvallah hocam teşekkür ederim.

Daha almadım ancak Asus Tuf düşünüyorum hocam
RAM'in 16 GB ise Windows 11 kur.
Laptobu aldıktan sonra beni etiketlersen hangi driverlar lazımsa onları atarım.

Top Bottom