Mümkündür hocam https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11 şurdan fotoğraftaki seçeneği seçin bunu indirdikten sonra bi usb bağlayın sisteme o usbye (en az 8 gb lazım ancak 16 ve üstünü kullanın derim ben kendim en azından öyle yapıyorum) iso dosyasını kurun zaten sistem freedosmuş internetten windows kurma videolarınıda izleyebilirsinizFreedos olarak alınan bir bilgisayarı ücretsiz ya da daha uygun fiyatla Windows 11 yüklemek mümkünmüdür
USB belleğe Microsoft sitesinden indireceğin araçla Windows 11 kur, o USB belleği laptopa takarak kurulum yap. Buraya kadar her şey bedava ve orijinal, bu aşamalardan sonra kısıtlı özelliklerle Windows 11 kullanabilirsin.Freedos olarak alınan bir bilgisayarı ücretsiz ya da daha uygun fiyatla Windows 11 yüklemek mümkünmüdür
CMD üzerinden nasıl yapabilirim daha ilk bilgisayarımı alacağım için çok bir bilgim yok o yüzden soruyorumUSB belleğe Microsoft sitesinden indireceğin araçla Windows 11 kur, o USB belleği laptopa takarak kurulum yap. Buraya kadar her şey bedava ve orijinal, bu aşamalardan sonra kısıtlı özelliklerle Windows 11 kullanabilirsin.
Windowsu lisanslayıp tam erişim sağlamak için ise üç yol var.
1- orijinal lisans almak (çok pahalı)
2- sahte lisans keylerinden almak (çalışıyor ve ucuz)
3- CMD üzerinden etkinleştirmek (Bedavaya işi çözer, bizzat bunu kullanıyorum.)
CMD üzerinden nasıl yapabilirim daha ilk bilgisayarımı alacağım için çok bir bilgim yok o yüzden soruyorum