Freedos sorunu

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar hazır sistem aldım. Freedos olarak geliyor. Boot flashım vardı ancak iş yerinde unuttum. Pc de yok flash alıp boot yapabileceğim. Ne yapabilirim

Çevrende hiç bilgisayara sahip kimse yok mu?
Ayrıca bir internet kafeye gidip .iso'yu indirip belleğe yazabilirisin. Günümüz internet kafelerinin internetlerinin hızı da iyi, yarım saatini almaz.

Bir komşu, arkadaş veya tanıdığının bilgisayarını bulman gerekiyor. Özellikli bir bilgisayar olmasına gerek yok ama 2. bir pc şart. Telefon ile bu işlemi veya dosya aktarımını yapabilir misinz hiç bilmiyorum ama bir araştırabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çevrende hiç bilgisayara sahip kimse yok mu?
Ayrıca bir internet kafeye gidip .iso'yu indirip belleğe yazabilirisin. Günümüz internet kafelerinin internetlerinin hızı da iyi, yarım saatini almaz.
Pandemi sebebiyle hiç bir cafenin açık olma izninin olmadığını biliyorum.

Bir komşu, arkadaş veya tanıdığının bilgisayarını bulman gerekiyor. Özellikli bir bilgisayar olmasına gerek yok ama 2. bir PC şart. Telefon ile bu işlemi veya dosya aktarımını yapabilir misinz hiç bilmiyorum ama bir araştırabilirsin.

O kadar çok alıştım ki evde olmaya, pandemiyi unutmuşum. Mazur gör. 🙃

Bir komşu, arkadaş veya tanıdığının bilgisayarını bulman gerekiyor. Özellikli bir bilgisayar olmasına gerek yok ama 2. bir PC şart. Telefon ile bu işlemi veya dosya aktarımını yapabilir misinz hiç bilmiyorum ama bir araştırabilirsin.

4 yıldır İstanbuldan ayrılmıştım. Yeni geldim sayılır çevrede kimseyi tanımıyorum. Arkadaşıma flash siparişi verdim. Boot hazırlayıp kargolucak. Ankaradan Ankaraya 4 gündür kargo gitmedi. Sistemi test etmek için farklı yol bulmaya çalışıyorum. Cevaplar için teşekkürler

Geri