cheavbella
80+
- Katılım
- 2 Mayıs 2020
- Mesajlar
- 12
- Reaksiyon skoru
- 1
Arkadaşlar hazır sistem aldım. Freedos olarak geliyor. Boot flashım vardı ancak iş yerinde unuttum. Pc de yok flash alıp boot yapabileceğim. Ne yapabilirim
Pandemi sebebiyle hiç bir cafenin açık olma izninin olmadığını biliyorum.Çevrende hiç bilgisayara sahip kimse yok mu?
Ayrıca bir internet kafeye gidip .iso'yu indirip belleğe yazabilirisin. Günümüz internet kafelerinin internetlerinin hızı da iyi, yarım saatini almaz.
O kadar çok alıştım ki evde olmaya, pandemiyi unutmuşum. Mazur gör.Bir komşu, arkadaş veya tanıdığının bilgisayarını bulman gerekiyor. Özellikli bir bilgisayar olmasına gerek yok ama 2. bir PC şart. Telefon ile bu işlemi veya dosya aktarımını yapabilir misinz hiç bilmiyorum ama bir araştırabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pandemi sebebiyle hiç bir cafenin açık olma izninin olmadığını biliyorum.
Benimde ilk internet cafeler aklıma gelmişti ama sonradan hatırladım bendeO kadar çok alıştım ki evde olmaya, pandemiyi unutmuşum. Mazur gör.![]()
Bir komşu, arkadaş veya tanıdığının bilgisayarını bulman gerekiyor. Özellikli bir bilgisayar olmasına gerek yok ama 2. bir PC şart. Telefon ile bu işlemi veya dosya aktarımını yapabilir misinz hiç bilmiyorum ama bir araştırabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pandemi sebebiyle hiç bir cafenin açık olma izninin olmadığını biliyorum.