hocam sağ ol. ürünün içinde driver usb'si de geldi. ilk önce hangisini kurmam gerekiyor
ve driver kurmayi da hiç bilmiyorumhocam sağ ol. ürünün içinde driver usb'si de geldi. ilk önce hangisini kurmam gerekiyor
İlk önce windowsu kurman gerekiyor driverı kuramazsın windows olmadan.hocam sağ ol. ürünün içinde driver usb'si de geldi. ilk önce hangisini kurmam gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve driver kurmayi da hiç bilmiyorum
laptobun ıcınden gelenı en son kurucaksın ona elleme baska flash bul ona bu wındowsu kur anlatıldıgı gıbı wındowsu kurduktan sonra laptobun ıcınden cıkanı takıp drıverları yuklıceksınızhocam sağ ol. ürünün içinde driver usb'si de geldi. ilk önce hangisini kurmam gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve driver kurmayi da hiç bilmiyorum
evet windows 11'i başka usb'ye yükledim. ürün yarın ulaşır elime kurarım güzelcelaptobun ıcınden gelenı en son kurucaksın ona elleme baska flash bul ona bu wındowsu kur anlatıldıgı gıbı wındowsu kurduktan sonra laptobun ıcınden cıkanı takıp drıverları yuklıceksınız
tamamdır dedıgım gıbı yapınız herhangı bır sorunla karsılasmazsınız hayırlı olsun bu aradaevet windows 11'i başka usb'ye yükledim. ürün yarın ulaşır elime kurarım güzelce
rıca ederım dostumteşekkür ederim hayırlı sabahlar