Neler Yeni

Öneri Freelance olarak çalışan varmı?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,564
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Aslında bir ara kazandım ama hesabımı bloke ettiler arayıp sordular sesiniz küçük geliyor filan dediler o anki hissini anlatamam ama o parayı bloke olan hesaptan kazanmadım
hangi platformu kullandınız ? yazık olmuş

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
hangi platformu kullandınız ? yazık olmuş
Söylemesem daha iyi ama biraz da elimde sermaye olmayınca o işlere girmiyicem gibi internetle filan da uğraşmam giderim döviz iye ordan hallederim valla aradıklarında soğuk soğuk ter döktüm normalde yasak ya bişey de bilmeyince korkmuştum şimdilik sermaye yapmaya çalışacağım evde bozuk bir pc vardı onu elimden geldiğince onardım ve parça ekledim bi tek harddisk e format atılacak o kadar bi de tablete kalem alırsam baya bi gelişirim

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,564
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Söylemesem daha iyi ama biraz da elimde sermaye olmayınca o işlere girmiyicem gibi internetle filan da uğraşmam giderim döviz iye ordan hallederim valla aradıklarında soğuk soğuk ter döktüm normalde yasak ya bişey de bilmeyince korkmuştum şimdilik sermaye yapmaya çalışacağım evde bozuk bir pc vardı onu elimden geldiğince onardım ve parça ekledim bi tek harddisk e format atılacak o kadar bi de tablete kalem alırsam baya bi gelişirim
yolunuz açık olsun hocam
nft görsel yapıp satmayı deneyebilirsiniz garanti bir iş değil ama eğer yüksek miktara alıcı çıkarsa tekte iyi para kazanırsınız

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
yolunuz açık olsun hocam
nft görsel yapıp satmayı deneyebilirsiniz garanti bir iş değil ama eğer yüksek miktara alıcı çıkarsa tekte iyi para kazanırsınız
Umarım yapabilirm hocam pc fiyatları uçtu valla 1 ay önce 1 adet ram 300tl dı şimdi 360 370 oyun yapmayıda çok istiyordum şimdi hem grafik tasarımımı geliştiririm hem de gelirle pc için birikim yapıp oyunun senaryosu için senaryo kitapları filan alırım ilgilenenlere çok teşekkür ederim :love:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,981
Üyeler
164,225
Son üye
whiteandblack
Top Bottom