Neler Yeni

Freelancer olarak çalışmak için hangi alanda uzmanlaşmak lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan
freelancer olarak çalışmak istiyorum, hangi alan üzerine gitmem benim için en iyisi olur ve hangi sitede çalışmam lazım

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Yunus Kocabay
Freelancer çalışacağına youtube aç güven bana.

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Yunus Kocabay
Oyun içeriği yapabilirsin. Oyun kanallarına bak shorts lara vs. Hızlı hızlı shorts lar çek. Bir de sosyal deney vs gibi seyler yapacaksan lazım olur bütçe. Yüzün gözükmesin diyorsan sesin olmalı. (Sosyal deney dediğim kızır gibi kanallar)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen heralds arkadan para gelsin diye girişicen bu işlere ama öyle emek vermeden olmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun içeriği yapabilirsin. Oyun kanallarına bak shorts lara vs. Hızlı hızlı shorts lar çek. Bir de sosyal deney vs gibi seyler yapacaksan lazım olur bütçe. Yüzün gözükmesin diyorsan sesin olmalı. (Sosyal deney dediğim kızır gibi kanallar)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen heralds arkadan para gelsin diye girişicen bu işlere ama öyle emek vermeden olmuyor.
ben daha çok meslek olarak düşünüyordum

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Yunus Kocabay
Freelancer meslek zor knk. Yt de zor. Sen bilirsin ama sermayeyle e ticarete girsen daha iyi.

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ali
freelancer olarak çalışmak istiyorum, hangi alan üzerine gitmem benim için en iyisi olur ve hangi sitede çalışmam lazım
Freelancer olabilmen için herhangi bir programda uzmanlaşman gerekebilir. Mesela blender 3d modelleme. Dil biliyorum dersen tercümanlık işi yapay zeka falan derken kolaylaştığı için iş bulman daha zor. Photoshop, illustrator gibi programlarda uzmanlaşıp rakiplerine fark koyarak iş yapabilirsin. Bir çok seçeneğin var. Kodlama, yazılım vesaire....

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan
Freelancer olabilmen için herhangi bir programda uzmanlaşman gerekebilir. Mesela blender 3d modelleme. Dil biliyorum dersen tercümanlık işi yapay zeka falan derken kolaylaştığı için iş bulman daha zor. Photoshop, illustrator gibi programlarda uzmanlaşıp rakiplerine fark koyarak iş yapabilirsin. Bir çok seçeneğin var. Kodlama, yazılım vesaire....
photoshop a fazla ilgim yok ama 3d modelleme yapmayı isterim fakat nerden başlayacağımı bilmiyorum

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ali
photoshop a fazla ilgim yok ama 3d modelleme yapmayı isterim fakat nerden başlayacağımı bilmiyorum
3d modelleme çok eğlenceli olabilir. Fakat eğlenceli olduğu kadar da zor olabilir. Karar verirken bunu göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim. Youtubeden bir kaç video izle. Mesela Araba modelleme videosu linkten aç izle. Ama sanmaki başlar başlamaz bu şekilde modelleme yapabileceksin. Öğrenmen gereken tonla kısayollar var. Hangi modifier aracını ne zaman kullanırsan doğru olur, neyi nasıl yaparsın gibi aşman gereken ve bunları yaparken edinmen gereken tonla tecrübe var. Ama zamanı geldiğinde meyvesini de yersin. İhtiyacın olan şey disiplin.

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yusufcan Koçkaya
Yaşın kaçtı ona göre yöneltebilirsin

Top Bottom