Freelancer sitelerde logo yaparak ne kadar kazanırım

krita nın sitesine girdim ücretli yazıyor link atabilirmisin
Üzgünüm yeni farkettim. Ben birkaç yıldır kullanıyorum ilk aldığımda ücretsizdi sanırsam daha sonra ücretli olmuş..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@bythmn Affinity Designer hakkında ne düşünüyorsunuz ? Fiyatı Adobe Illüstratör'e göre uygun ve kalıcı lisans. Belki @kolonya 'ya faydası olur.
Maalesef hiç kullanmadım. Photoshop ve İllustrator kullanıyorum en başından beri.

Üzgünüm yeni farkettim. Ben birkaç yıldır kullanıyorum ilk aldığımda ücretsizdi sanırsam daha sonra ücretli olmuş..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef hiç kullanmadım. Photoshop ve İllustrator kullanıyorum en başından beri.
hocam peki şimdi krita indiriyorum ücret istemedi uygulama açılınca istermi

hocam peki şimdi krita indiriyorum ücret istemedi uygulama açılınca istermi
Yok istemez eğer hala ücretli olmadıysa. Ama o programı çizim için kullanabilirsin. Logo çizmek istersen orada taslak çizip vektörel başka bir programdan üstünden geçersen ancak kullanılabilir bir logo yapabilirsiniz. Vektörel için de inkscape'yi deneyebilirsin.

Yok istemez eğer hala ücretli olmadıysa. Ama o programı çizim için kullanabilirsin. Logo çizmek istersen orada taslak çizip vektörel başka bir programdan üstünden geçersen ancak kullanılabilir bir logo yapabilirsiniz. Vektörel için de inkscape'yi deneyebilirsin.
o kaç tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,389
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri