Neler Yeni

Freelancer sitelerde logo yaparak ne kadar kazanırım

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
krita nın sitesine girdim ücretli yazıyor link atabilirmisin
Üzgünüm yeni farkettim. Ben birkaç yıldır kullanıyorum ilk aldığımda ücretsizdi sanırsam daha sonra ücretli olmuş..
Mesaj otomatik birleştirildi:

@bythmn Affinity Designer hakkında ne düşünüyorsunuz ? Fiyatı Adobe Illüstratör'e göre uygun ve kalıcı lisans. Belki @kolonya 'ya faydası olur.
Maalesef hiç kullanmadım. Photoshop ve İllustrator kullanıyorum en başından beri.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Üzgünüm yeni farkettim. Ben birkaç yıldır kullanıyorum ilk aldığımda ücretsizdi sanırsam daha sonra ücretli olmuş..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef hiç kullanmadım. Photoshop ve İllustrator kullanıyorum en başından beri.
hocam peki şimdi krita indiriyorum ücret istemedi uygulama açılınca istermi

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam peki şimdi krita indiriyorum ücret istemedi uygulama açılınca istermi
Yok istemez eğer hala ücretli olmadıysa. Ama o programı çizim için kullanabilirsin. Logo çizmek istersen orada taslak çizip vektörel başka bir programdan üstünden geçersen ancak kullanılabilir bir logo yapabilirsiniz. Vektörel için de inkscape'yi deneyebilirsin.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yok istemez eğer hala ücretli olmadıysa. Ama o programı çizim için kullanabilirsin. Logo çizmek istersen orada taslak çizip vektörel başka bir programdan üstünden geçersen ancak kullanılabilir bir logo yapabilirsiniz. Vektörel için de inkscape'yi deneyebilirsin.
o kaç tl

Top Bottom