Freesync monitörde gsync açılabilirMonitorumde gsync ozelligi yok nvidia kart alırsam bir sıkıntı yasar mıyım.
ben de böyle kullanıyorumYaşamazsınız. İlla o özelliği kullanıcam diyorsanız freesync bir monitörde de g-sync aktif edebilirsiniz nvidia denetim masasından. Monitörü display port kablosu ile bağlamanız yeterli olacaktır.
Yaşamazsınız. İlla o özelliği kullanıcam diyorsanız freesync bir monitörde de g-sync aktif edebilirsiniz nvidia denetim masasından. Monitörü display port kablosu ile bağlamanız yeterli olacaktır.
Monitör'ün marka modelini paylaşırsan daha iyi yardımcı olabiliriz. Belki monitörün de adaptivesync vardır. Yoksa bile freesync desteği olan monitörlerin çoğuna display kablo ile nvidia ekran kartını bağladığında G-sync kullanabiliyorsun.
Nvidia ekran kartları g-sync destekli monitörler ile bu monitörler de özel bir modül var bu şekilde yırtılmaları önlüyor. G-sync monitörler pahalı olabiliyor. Free sync ise yazılımsal olarak çalıştığı için daha uygun oluyor. Yeni nesil nvidia ekran kartın varsa display kablo ile freesync monitörler de g-sync açabiliyorsun.
ben de böyle kullanıyorum
peki bu şekilde kullanırsak görüntüde akıcılık gsync monitör kullanıyomuşuz kadar akıcı ve keskin gözükür mü?Benim okuduğum bi kaç yazıda bu şekilde freesync monitör kullanıp nvdia kart takanların görüntüsünde titreme bozulma vs. olabiliyormuş ama bundan emin değilim.Bu şekilde bi bozulma olması riskini göze alıp gsync olmayan bi monitör alınır mı?Eğer bu tarz bozulmalar oluyosa pek anlamı kalmıyor gibi ama gsync kadar yırtılmaları önlüyosa ve goruntu gsync kadar net oluyosa gayet güzel sizce hangi şekilde ?Freesync monitörde gsync açılabilir
Adaptive Sync deniyor ona, sadece G-sync destekleyen monitör alman daha mantıklı olur çünkü teknolojileri daha iyi blur oluşturmuyor, Reflex ile uyumlu çalışıyor vs.peki bu şekilde kullanırsak görüntüde akıcılık gsync monitör kullanıyomuşuz kadar akıcı ve keskin gözükür mü?Benim okuduğum bi kaç yazıda bu şekilde freesync monitör kullanıp nvdia kart takanların görüntüsünde titreme bozulma vs. olabiliyormuş ama bundan emin değilim.Bu şekilde bi bozulma olması riskini göze alıp gsync olmayan bi monitör alınır mı?Eğer bu tarz bozulmalar oluyosa pek anlamı kalmıyor gibi ama gsync kadar yırtılmaları önlüyosa ve goruntu gsync kadar net oluyosa gayet güzel sizce hangi şekilde ?