Neler Yeni

Freesync sapıttı , hz düşürüyor

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,255
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Valorant oynuyordum bi anda akıcılık gittiğini hissettim fps im 144 sabit olmasına rağmen monitör tuşundan baktığımda hz 50-60-70 değişiyor freesync kapatınca kapatınca düzeldi. Ama açıkken sorun devam ediyor Nasil duzelir

Son düzenleme:

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
FreeSync kapat bence gözle görülür bir yırtılma olmuyorsa hiç bir işe yaradıgını sanmıyorum açık olmasının.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,255
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
FreeSync kapat bence gözle görülür bir yırtılma olmuyorsa hiç bir işe yaradıgını sanmıyorum açık olmasının.
Bir süredir monitörü kullanıyorum bi anda böyle bir sorun oldu neden anlamadım.

Freesync in olayı o zaten , HZ i sabitlemek değil ki . oyun içindeki Fps dalgalanmalarını Monitöre adapte etmek için oto Hz ayarıdır FreeSync - G Sync

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,255
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Freesync in olayı o zaten , HZ i sabitlemek değil ki . oyun içindeki Fps dalgalanmalarını Monitöre adapte etmek için oto Hz ayarıdır FreeSync - G Sync
Hayır ama oyunsa fps dalgalanması yoktu 144 sabitti hatta sabitlemeyi kaldirdigimda 200+ oluyordu ama monitörün tuşundan baktığımda 50-70 hz değişiyordu sonra freesync i kapattim sorun çözüldü akıcılık geri geldi.
Günlerdir kullaniyorum freesync ile bir sorun yoktu oyunun ortasinda bi anda böyle bir sorun ortaya çıktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,192
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom