Freesync Sorunu

Murphy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
246
Selam arkadaşlar 144 hz freesync destekleyen monitörüm var. Valorantta 144 fps ye sabitlediğim ve freesync açık olduğu halde yırtılmalar oluyor. 143 fps ye sabitlediğimde düzeliyor. Bunun sebebi ne olabilir ?

Soru 2: Arkadaşlar bu biraz alakasız olacak başka konu açmamak için soruyorum corsair spec delta rgb kasam var fanlar sanki hızlanıp yavaşlıyormuş gibi oluyor bu normal mi ?

Selam arkadaşlar 144 hz freesync destekleyen monitörüm var. Valorantta 144 fps ye sabitlediğim ve freesync açık olduğu halde yırtılmalar oluyor. 143 fps ye sabitlediğimde düzeliyor. Bunun sebebi ne olabilir ?

Soru 2: Arkadaşlar bu biraz alakasız olacak başka konu açmamak için soruyorum Corsair spec delta RGB kasam var fanlar sanki hızlanıp yavaşlıyormuş gibi oluyor bu normal mi ?
1. O yırtılmayı ben de anlamadım monitör konusu açıp bidaha sorarsın. Kasandan ben de kullanıyorum normaldir ama ne zaman olduğuna bağlı. Kasa açılırken ve kapanırken oluyor onun dışında çok çok nadir olur bir şey indirirsen falan. Biostan bakabilirsin fanların otomatik durumdadır. 2 saniyeliğine hızlanır sonra sessiz moda geçer. Ekran kartı sıcaklığına göre fanlar hızlanır.

Geri