Neler Yeni

🔥Frekans Tv Yeni Sistem RTX 4060 FREKANS G1 19999 TL🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
nvdia fanboyları vramları düşük diye ağlayıp yok dlls miz var yok reteiks imiz var diyip avutmaya çalışıyor yani bu teknolojiler bi işe yaramıyor(her oyunda yok olsa bile görüntü kötü) hergün kullanıyormuş gibi konuşuyorsunuz hala amd nin F/P oldugunu kabullenemiyormusunuz ?
Ben yıllardır nvida kullanıyorum Rt olsa ne olmasa ne bence tamam gerçekcilik katıyor orasını geçtim ama bu zamana kadar rt mi vardı bundan sonra olsa ne değişecek yani dlss konusunda evet şuan önde nvida ama amd el açıp beklemez 1 ay içinde fsr 3.0 bütün kartlara gelir

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ben yıllardır nvida kullanıyorum Rt olsa ne olmasa ne bence tamam gerçekcilik katıyor orasını geçtim ama bu zamana kadar rt mi vardı bundan sonra olsa ne değişecek yani dlss konusunda evet şuan önde nvida ama amd el açıp beklemez 1 ay içinde fsr 3.0 bütün kartlara gelir
ben bunca zaman GTX 1050m kullandım daha sonra Apu sistem 5600G kullandım RTX geçtikden sonra fark ettimki bunca zaman hep Roblox oynuyormuşum :peeposad:

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Tuğra
amd nin tek sıkıntısı kartlarındaki driverlardan o sıkıntılar olmasa cidden pazarı yöneticek amd biraz driverlara çalışsa ah amd ah
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bunca zaman GTX 1050m kullandım daha sonra Apu sistem 5600G kullandım RTX geçtikden sonra fark ettimki bunca zaman hep Roblox oynuyormuşum :peeposad:
kanka öyle bi anlattınki valoda rtx açıyon be

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
amd nin tek sıkıntısı kartlarındaki driverlardan o sıkıntılar olmasa cidden pazarı yöneticek amd biraz driverlara çalışsa ah amd ah
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka öyle bi anlattınki valoda rtx açıyon be
ScreenShot-2023-6-21_21-10-46.png

Valorantmı :kizginpeepo:

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Tuğra

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Tuğra

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
RTX fps yi yutuyor güçlü kart lazım biraz
FPS yutuyor ama görsellik ve oyun deneyim artdırıyor yani hikayeli oyunlarda zaten bana göre 60 fps altına düşmedi sürece sorun yok

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Tuğra
Top Bottom