Deaton
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 125
- İsim
- Fatih B
Hocam içinde bulunduğunuz konumda yapabileceğiniz çok bir şey yok zamana bırakmaktan ve belki biraz da olsa eğer gerçekten gönlünüz varsa bazen hafif hafif imalarda bulunmada ama şunu bilmelisiniz ki olay o kızda bitiyor biraz da friendzone olayına takılmayıp eğer gerçekten duygularınız varsa şansınızı deneyin derim çünkü siz ona farklı bir gözle bakıyorsunuz o size farklı bu ilerleyen zamanda ikinize de zarar verebilir nasıl olur olur mu bilemiyorum ama dediğim gibi zamana bağlı yaşananlara bağlı ve biraz da kıza bağlı kararlı olun cesur olun hemşirelik dersleri zor mu emin değilim pek bu konuda hakkında zaten üniversiteler yeni açıldı daha ama bu konu hakkında bir yorum yapmayacağım henüz ne yaparsanız yapın her duruma hazırlıklı ve gözünüz açık olsun umarım gönlünüzce olur sorunuz olursa yazmaktan çekinmeyinMerhaba. Şimdi ben bir kızdan hoşlanıyorum.
Kızlarla ilişkiler konusunda çok cahilim.
Şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı çünkü şimdiye kadar tanıdığım kızlar ilgimi çekmiyordu.
Bu kızı deprem zamanından beri tanıyorum.
Şubat ayında tanıştık. Mayıs ayında ben başka şehirdeydim ve başka şehirde iken direkt pattadadanak telefon üzerinden "Senle ben olur muyuz" dedim. O kadar cahilce biliyorum ama hani hiç bilgim yok ya.
Neyse dediği şey şuydu, "Caner seni hiç öyle düşünmedim."
Bunun sebebini biliyorum. Hiç flörte dair en ufak bir sinyal bile vermedim. Ben ortamın "saf" çocuğuydum. Yani benden hiç öyle bir sinyal almadı.
Şimdi başka şehirde üniversitede.
Hala konuşuyoruz. Ama son zamanlar pek bana dönmüyor, aramalara mesajlara falan. Hemşirelik zor mu bilmiyorum ama derslerinin zorladığını söyledi.
Bu kızdan olur mu? Hayatımda ilk defa birinden hoşlanıyorum.