Neler Yeni

Frisby Gamemax Kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İbrahim
Arkadaşlar herkese merhaba. Bu kulaklık led ışıklı olduğundan ötürü sürekli çalıştığında ısınma ve terleme yapıyor. Maalesef programında ya da kulaklık üzerinde tuş olarak bu özelliği kapatma imkanı yok. Aşağıda eklemiş olduğum resimde kulaklığın içi gözüküyor. Benim sorum şu. Sadece led özelliğini iptal etmek için aşağıdaki kablonun hangisini kesmem gerekiyor. (Ses özelliğini devre dışı bırakmadan) yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• IMG_20201016_221209.jpg
    IMG_20201016_221209.jpg
    1.2 MB · Hit: 37
  • IMG_20201016_221204.jpg
    IMG_20201016_221204.jpg
    1.4 MB · Hit: 35
  • IMG_20201016_223100.jpg
    IMG_20201016_223100.jpg
    160.7 KB · Hit: 43

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Arkadaşlar herkese merhaba. Bu kulaklık LED ışıklı olduğundan ötürü sürekli çalıştığında ısınma ve terleme yapıyor. Maalesef programında ya da kulaklık üzerinde tuş olarak bu özelliği kapatma imkanı yok. Aşağıda eklemiş olduğum resimde kulaklığın içi gözüküyor. Benim sorum şu. Sadece LED özelliğini iptal etmek için aşağıdaki kablonun hangisini kesmem gerekiyor. (Ses özelliğini devre dışı bırakmadan) yardımcı olursanız sevinirim.
kankam bilenin çıkacağını zannetmiyorum. ancak bir elektrik elektronik ustası bilir

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Arkadaşlar herkese merhaba. Bu kulaklık LED ışıklı olduğundan ötürü sürekli çalıştığında ısınma ve terleme yapıyor. Maalesef programında ya da kulaklık üzerinde tuş olarak bu özelliği kapatma imkanı yok. Aşağıda eklemiş olduğum resimde kulaklığın içi gözüküyor. Benim sorum şu. Sadece LED özelliğini iptal etmek için aşağıdaki kablonun hangisini kesmem gerekiyor. (Ses özelliğini devre dışı bırakmadan) yardımcı olursanız sevinirim.
bence led özelliğini kesmek yerine oraya anahtar koyup onunla aç kapa yapma imkanın olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kankam bilenin çıkacağını zannetmiyorum. ancak bir elektrik elektronik ustası bilir
Cevap verdiğin için teşekkür ederim ustam. Abdullah abinin kanalında vardır ya öyle babayiğitler 🥰
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence LED özelliğini kesmek yerine oraya anahtar koyup onunla aç kapa yapma imkanın olabilir
Ustam pek anlamıyorum bu işlerden , aklıma direk kablo kesmek geliyor 😃

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Cevap verdiğin için teşekkür ederim ustam. Abdullah abinin kanalında vardır ya öyle babayiğitler 🥰
zannetmiyorum ama hadi hayırlısı
umarım sorunun çözülür
ayrıca rgb si ısınan kulaklık ilk defa gördüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İbrahim
zannetmiyorum ama hadi hayırlısı
umarım sorunun çözülür
ayrıca RGB si ısınan kulaklık ilk defa gördüm
Teşekkür ederim umarım ☺️ Ya şöyle uzun süreli kullandığım için , rgb sürekli çalışınca ısınma yapıyordur diye tahmin ediyorum aklıma başka bir şey gelmiyor çünkü. Eğer sorun öyle çözülmez ise kulaklık değişeceğim mecburen. Yani bir umut bizimkisi

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Ustam pek anlamıyorum bu işlerden , aklıma direk kablo kesmek geliyor 😃
bak reis bu attığım kablolar ledin kablosu eğer eilnce lehim makinesi varsa orda kırmızı kablo sanırım onu bir elektrikçiye götürüp anlatabilirsin oraya bildiğin anahtar koysun sen anahtara basınca kısadevre olacağı için led yanmaz ama bu dediğim olayın kısadevre yüzünden anakarta bir sonucu olurmu onu bilemiyorum :D onu elektrikçi çok daha iyi anlar

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Teşekkür ederim umarım ☺️ Ya şöyle uzun süreli kullandığım için , RGB sürekli çalışınca ısınma yapıyordur diye tahmin ediyorum aklıma başka bir şey gelmiyor çünkü. Eğer sorun öyle çözülmez ise kulaklık değişeceğim mecburen. Yani bir umut bizimkisi
terleme eğer pedleri deriyse rgb den değil her kulaklılta terleme yapar dostum

bak reis bu attığım kablolar ledin kablosu eğer eilnce lehim makinesi varsa orda kırmızı kablo sanırım onu bir elektrikçiye götürüp anlatabilirsin oraya bildiğin anahtar koysun sen anahtara basınca kısadevre olacağı için LED yanmaz ama bu dediğim olayın kısadevre yüzünden anakarta bir sonucu olurmu onu bilemiyorum :D onu elektrikşi şok daha iyi anlar
varmış hocam bahsettiğin babayiğit
jaşırdım hee

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İbrahim
bak reis bu attığım kablolar ledin kablosu eğer eilnce lehim makinesi varsa orda kırmızı kablo sanırım onu bir elektrikçiye götürüp anlatabilirsin oraya bildiğin anahtar koysun sen anahtara basınca kısadevre olacağı için LED yanmaz ama bu dediğim olayın kısadevre yüzünden anakarta bir sonucu olurmu onu bilemiyorum :D onu elektrikşi şok daha iyi anlar
Hahaha 😃 biraz tehlikeli işler galiba . Ben dediğin gibi bir göstereyim . Olmadı yazı tura atıp keserim birini . 🤣 Teşekkür ederim tekrardan yardımcı olmaya çalıştığın için

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
bak reis bu attığım kablolar ledin kablosu eğer eilnce lehim makinesi varsa orda kırmızı kablo sanırım onu bir elektrikçiye götürüp anlatabilirsin oraya bildiğin anahtar koysun sen anahtara basınca kısadevre olacağı için LED yanmaz ama bu dediğim olayın kısadevre yüzünden anakarta bir sonucu olurmu onu bilemiyorum :D onu elektrikçi çok daha iyi anlar
dur la foto atmamışım :D
Ekran Alıntısı.PNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İbrahim

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Top Bottom