Front-end için nasıl yol izlemeliyim?

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
380
Arkadaşlar selam ben 3.sınıfa yeni geçen bir bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim şu zamana kadar kendimi çok geliştirmedim hata ettim.Şuan bu hatadan dönmek istiyorum ve front end ile bir kaç web sitesi geliştirmek bu alanda ufakta olsa beceri kazanmak istiyorum geçtigimiz dönem bunun hakkında ders aldım fakat akademisyen yetersizliğinden dolayı profesyonel bir eğitim alamadım ve aksattım.Şuan az bir şey temelim var bu konuda nasıl ilerlemeliyim? kurs izlemek çok vakit kaybettiriyor gibi hissediyorum

Html css basitlerini öğren basitlerini dediğim selectorlar vs öğren + yabancı dilin mutlaka olsun yoksa bi yandan öğren ve youtubeden kurs izle. Sana yolu söyliyim html elementleri css grid selectorler vs sonra php veya javascript temelleri ondan sonra php veya javascriptin frameworklerini öğreneceksin iş bitecek. Php ve javascript yerine farklı bir dil öğrenmek sana kalmış asp vs.

Kaçırılan konulara sonradan yetişebilmek çok zor. Kaldığınız yerden devam et. Anlayamadığın bir şeyler karşına çıktıkça onları kendin araştırarak devam et. İhmal etme.

Geri