Neler Yeni

Frontend is olanaklari

Q.Pasyv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Qiyas Pasayev
Arkadaslar bir suredir kafam karisik frontend ogrenmeye hevesliyim ama is olanaklari nasil bilgisi olan biri aydinlata bilir mi

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Alihan YILMAZ
Herkesi işe almıyorlarmış. Ben öyle duydum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
Hocam kendinizi sağlam geliştirirseniz iş her türlü bulursunuz başlangıçta portföy doldurmak için başınız ağrıya bilir fakat zaman bir şekilde geçiyor zaten. Sağlam bir frontendci olduğunuz zaman büyük şirketlerde iş kovalayabilirsiniz büyük şirketler dememin sebebi küçük şirketler genelde backend sağlam bilip frontendi de bi şekilde halleden az buçuk anlayan adamlar işe alıyolar tabi durum bu şekilde olunca iş bulmak ta çok kolay olmadığı için ülkemizde giren backendci adam da frontendde kendine bir şeyler katıp projelerini geliştiriyor.

yenigeldim

80+ Silver
Frontend çok önermem. Zaten çok kişi iş arıyor. Frontend zor da değil açıkçası. Backend yazan biri her türlü fe yazar. Ondan backend e yönelmeni öneririm

man a man

80+ Bronze
Frontend tarafında çok yığılma var
FullStack tavsiye ederim

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
SY
Arkadaşın dediği doğru frontend tarafında yığılma fazla. Ama önemli olan her zaman senin ne kadar iyi olduğun ve kendini gösterebildiğin. Mobil daha fazla açığın olduğu bir kulvar şu an özellikle swift dev kısmında açık fazlaca bulunuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emre Acar
fe alanında yoğunluk var ama iş de var.

fe demek html/css ve bootstrap değil.

sıfırdan next.js ile tasarımı rekabetçi güzel bir e-ticaret projesi yapabilirseniz işe de girebilirsiniz diye düşünüyorum.

yenigeldim

80+ Silver
fe alanında yoğunluk var ama iş de var.

fe demek html/css ve bootstrap değil.

sıfırdan next.js ile tasarımı rekabetçi güzel bir e-ticaret projesi yapabilirseniz işe de girebilirsiniz diye düşünüyorum.
zaten çok kişi var.fe kolay diye buraya yoğunlaşıyorlar. işe girersin de maaş,şartlar bir sürü durum var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,142
Üyeler
170,816
Son üye
jhentroSSS
Top Bottom