Sığar mı yani sipariş vereyim mi bilemedim :/Kasa 165mm desteklediği yazıyor. Commander 158mm olması lazım.
Ucu ucuna sığar. Ram' lere bağlı. Eğer ramler yüksek ise İşlemci soğutucunun fanını Ramlere değmeyecek şekilde montajlamanız gerekecektir. Buda extradan 5mm demek. (Tabi soğutucu fanını arka tarafına takabilirsiniz). Hangi işlemci için kullanacaksınız? Phantom Spirit de tercih edebilirsiniz. 3mm daha kısa ve Commander ile aralarında 2 ile 4 derece fark oluyor.Sığar mı yani sipariş vereyim mi bilemedim :/
7500F için kullanacağım. Maalesef phantom spirit stokları bitmiş oluyor ya da daha pahalıya satılıyor çoğu yerde :/Ucu ucuna sığar. Ram' lere bağlı. Eğer ramler yüksek ise İşlemci soğutucunun fanını Ramlere değmeyecek şekilde montajlamanız gerekecektir. Buda extradan 5mm demek. (Tabi soğutucu fanını arka tarafına takabilirsiniz). Hangi işlemci için kullanacaksınız? Phantom Spirit de tercih edebilirsiniz. 3mm daha kısa ve Commander ile aralarında 2 ile 4 derece fark oluyor.
Sığabilir ama 140 mm lik fandan dolayı temperli cam kapanmayabilir belkiRAMPAGE COMPACT 4x120mm RGB FANLI 750W 80PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA Arkadaşlar bu kasaya frost commander soğutucu sığar mı?
Umarım sığar. Peki ramlar sorun yaratır mı?Sığabilir ama 140 mm lik fandan dolayı temperli cam kapanmayabilir belki
7500f için Commander çok fazla eğer ileride işlemci yükseltmesi yapmayacak isen (örn. 7800x3d?) Peerless assassin veya burst assassin alabilirsin.7500F için kullanacağım. Maalesef phantom spirit stokları bitmiş oluyor ya da daha pahalıya satılıyor çoğu yerde :/
Hocam ileride yükseltme düşünüyorum o yüzden soğutucu iyi olsun dedim ama bilemiyorum...7500f için Commander çok fazla eğer ileride işlemci yükseltmesi yapmayacak isen (örn. 7800x3d?) Peerless assassin veya burst assassin
O zaman Commander al.Hocam ileride yükseltme düşünüyorum o yüzden soğutucu iyi olsun dedim ama bilemiyorum...
Siparş verdim hocam umarım sığar kasaya teşekkür ederimO zaman Commander al.
öncellikle aralarında 7mm var rahat sığması gerekir ramlere temas etse bile. 2.olarak nasıl frost commander bu işlemci için gereksiz bu işlemci 7800x3dye göre daha çok ısınıyor.7500f için Commander çok fazla eğer ileride işlemci yükseltmesi yapmayacak isen (örn. 7800x3d?) Peerless assassin veya burst assassin alabilirsin.