Neler Yeni

Frost Commander sığar mı?

marju01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet

RAMPAGE COMPACT 4x120mm RGB FANLI 750W 80PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA Arkadaşlar bu kasaya frost commander soğutucu sığar mı?​

musworld

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Bildiren
Ben de merak ediyorum aynı kasa var yardımcı olabileck var mı ?

newaziz

80+ Bronze
Sığar mı yani sipariş vereyim mi bilemedim :/
Ucu ucuna sığar. Ram' lere bağlı. Eğer ramler yüksek ise İşlemci soğutucunun fanını Ramlere değmeyecek şekilde montajlamanız gerekecektir. Buda extradan 5mm demek. (Tabi soğutucu fanını arka tarafına takabilirsiniz). Hangi işlemci için kullanacaksınız? Phantom Spirit de tercih edebilirsiniz. 3mm daha kısa ve Commander ile aralarında 2 ile 4 derece fark oluyor.

marju01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ucu ucuna sığar. Ram' lere bağlı. Eğer ramler yüksek ise İşlemci soğutucunun fanını Ramlere değmeyecek şekilde montajlamanız gerekecektir. Buda extradan 5mm demek. (Tabi soğutucu fanını arka tarafına takabilirsiniz). Hangi işlemci için kullanacaksınız? Phantom Spirit de tercih edebilirsiniz. 3mm daha kısa ve Commander ile aralarında 2 ile 4 derece fark oluyor.
7500F için kullanacağım. Maalesef phantom spirit stokları bitmiş oluyor ya da daha pahalıya satılıyor çoğu yerde :/

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Burak

RAMPAGE COMPACT 4x120mm RGB FANLI 750W 80PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA Arkadaşlar bu kasaya frost commander soğutucu sığar mı?​

Sığabilir ama 140 mm lik fandan dolayı temperli cam kapanmayabilir belki

newaziz

80+ Bronze
7500F için kullanacağım. Maalesef phantom spirit stokları bitmiş oluyor ya da daha pahalıya satılıyor çoğu yerde :/
7500f için Commander çok fazla eğer ileride işlemci yükseltmesi yapmayacak isen (örn. 7800x3d?) Peerless assassin veya burst assassin alabilirsin.

marju01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet
7500f için Commander çok fazla eğer ileride işlemci yükseltmesi yapmayacak isen (örn. 7800x3d?) Peerless assassin veya burst assassin
Hocam ileride yükseltme düşünüyorum o yüzden soğutucu iyi olsun dedim ama bilemiyorum...

KYLORIN

80+ Silver
7500f için Commander çok fazla eğer ileride işlemci yükseltmesi yapmayacak isen (örn. 7800x3d?) Peerless assassin veya burst assassin alabilirsin.
öncellikle aralarında 7mm var rahat sığması gerekir ramlere temas etse bile. 2.olarak nasıl frost commander bu işlemci için gereksiz bu işlemci 7800x3dye göre daha çok ısınıyor.

Top Bottom