Raclod 80+ Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 330 Reaksiyon skoru 60 16 Temmuz 2023 #1 Araba sürerken l2 ye basıyorum geri gitmek için ama hiç bir şey olmuyor nişan alabiliyorum araç dışındayken ama araç içinde çalışmıyor.
Araba sürerken l2 ye basıyorum geri gitmek için ama hiç bir şey olmuyor nişan alabiliyorum araç dışındayken ama araç içinde çalışmıyor.
K Koraiykk 80+ Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 51 Reaksiyon skoru 13 16 Temmuz 2023 #2 oyun içi kontrol ayarlarını gözden geçirebilirmisin, belki tuş ataması yapman gerekir
Raclod 80+ Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 330 Reaksiyon skoru 60 16 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Koraiykk yazmış: oyun içi kontrol ayarlarını gözden geçirebilirmisin, belki tuş ataması yapman gerekir Devamı için tıklayın... Baktım da kanka oyun zaten hepsi için bir tuş atamış değiştiremiyorsun ama yinede sağol.
Koraiykk yazmış: oyun içi kontrol ayarlarını gözden geçirebilirmisin, belki tuş ataması yapman gerekir Devamı için tıklayın... Baktım da kanka oyun zaten hepsi için bir tuş atamış değiştiremiyorsun ama yinede sağol.