FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Ya evet ama yorumlara baksana kanka beni biraz korkuttu yanifsp yi ilk defa bu kadar ucuz gördüm
Hepsiburadada yorumlar iyi gibibu psu nun en uygun olaninin ve bir sornakinin yorumları beni biraz korkutuyo o yüzden lütfen yardımcı olurn bütçemde zaten o kadar![]()
FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ya zaten bu fiyata çok bisey beklemiyorum ama fsp güvenilir diye ondan alıym dedim tavsiye eder misinizHakkında bilgi olsa bir yorum yapardık.
Bundan daha pahalı olan ZM GVII serisi bile düşük kalite sayılıyor.
Bu fiyata kaliteli bir şey beklemeyin.
aercool vx plus 500w al benceYa zaten bu fiyata çok bisey beklemiyorum ama fsp güvenilir diye ondan alıym dedim tavsiye eder misiniz
Kanka onun hakkinda konu açtım fsp daha güvenilir dedileraercool vx plus 500w al bence
Model bazlı karşılaştırdığında vx plus daha iyi.Kanka onun hakkinda konu açtım fsp daha güvenilir dediler