kissofdeath
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla bu kadar uzun uzun her sorumu yanıtlamanızı da beklemiyordum. Teşekkür ederim furkancığım canım benim iyiki varsın Dediklerini tekrar analiz edeceğim. Bu arada kafamda bir soru işareti daha var onu unuttum. B650 kafi mi yoksa x670 falan almak daha mı iyi olur ? 7800x3d + 5090 içinElindeki PSU kaliteli bir PSU ise değiştirmene hiç gerek yok, PSU dandik ise 850W olan ile senin attığın 1200W arasında 4K para var az para değil. Zaten o kadar yüksek güce ihtiyacın da yok, yine de sen bilirsin.
İçerisinde ki fanı değiştirdiğin zaman ses sorunu çözülüyor, akü'nün de yoracak bir kısmı yok aktif kullandığın zaman en az 5 sene götürür. 5 sene de 1 akü değiştirmenin seni yoracağını sanmam 10 tane vida sökeceksin o kadar.
Bak bu en ilginç kısmıydı q-code için 2 katı fiyat mı ödeyeceksin Ayrıca ne olduğunu biliyorum serverimde 6 senedir kullanıyorum 1 kere bakma ihtiyacı duymadım.
Bir şey diyim mi sen şuan hevesinden dolayı ihtiyacının ötesinde harcama yapacaksın tabi insanların hayal kurup gerçekleştirmesi güzel de gereksiz harcama çılgınlığı senin ki. Bir çok yerden bütçe kısarak farklı yerlere aktarılabilirsin bütçeni. Oda tasarımına ikinci ekranına ledlerine ses sistemine vs.