Neler Yeni

5090/5080 için sistem yükseltme tavsiyesi

Elindeki PSU kaliteli bir PSU ise değiştirmene hiç gerek yok, PSU dandik ise 850W olan ile senin attığın 1200W arasında 4K para var az para değil. Zaten o kadar yüksek güce ihtiyacın da yok, yine de sen bilirsin.

İçerisinde ki fanı değiştirdiğin zaman ses sorunu çözülüyor, akü'nün de yoracak bir kısmı yok aktif kullandığın zaman en az 5 sene götürür. 5 sene de 1 akü değiştirmenin seni yoracağını sanmam 10 tane vida sökeceksin o kadar.

Bak bu en ilginç kısmıydı q-code için 2 katı fiyat mı ödeyeceksin :D Ayrıca ne olduğunu biliyorum serverimde 6 senedir kullanıyorum 1 kere bakma ihtiyacı duymadım.

Bir şey diyim mi sen şuan hevesinden dolayı ihtiyacının ötesinde harcama yapacaksın tabi insanların hayal kurup gerçekleştirmesi güzel de gereksiz harcama çılgınlığı senin ki. Bir çok yerden bütçe kısarak farklı yerlere aktarılabilirsin bütçeni. Oda tasarımına ikinci ekranına ledlerine ses sistemine vs.
Valla bu kadar uzun uzun her sorumu yanıtlamanızı da beklemiyordum. Teşekkür ederim furkancığım canım benim iyiki varsın :D Dediklerini tekrar analiz edeceğim. Bu arada kafamda bir soru işareti daha var onu unuttum. B650 kafi mi yoksa x670 falan almak daha mı iyi olur ? 7800x3d + 5090 için

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,140
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Valla bu kadar uzun uzun her sorumu yanıtlamanızı da beklemiyordum. Teşekkür ederim furkancığım canım benim iyiki varsın :D Dediklerini tekrar analiz edeceğim. Bu arada kafamda bir soru işareti daha var onu unuttum. B650 kafi mi yoksa x670 falan almak daha mı iyi olur ? 7800x3d + 5090 için
X670'in B650'den en büyük farkı Pcie hat sayısı yani fazladan pcie çıkışı sağlıyor. Sisteminde çılgınlar gibi 4 tane m2 kullanma fikrin varsa o zaman X670 alırsın. 5090' da alma 5080 al D: Araba parasına sistem dizecen bu gidişle.

X670'in B650'den en büyük farkı Pcie hat sayısı yani fazladan pcie çıkışı sağlıyor. Sisteminde çılgınlar gibi 4 tane m2 kullanma fikrin varsa o zaman X670 alırsın. 5090' da alma 5080 al D: Araba parasına sistem dizecen bu gidişle.
Ya 5090 dediğime bakmayın 5080 alacam işte :D Yani durum öyle görünüyor. Bu arada x670'deki extra portlara ve fazladan m2 yuvalarıyla hiç işim yok. Tek aklıma takılan şey şu, Bu kadar üst seviye bileşenler kullanacağımdan ötürü b650 çipsetli bir anakartın vram'leri , fazları , cartı curtu yeterli olabilir mi ? Yani binanın temelini sağlam atmak adına x670 almayı düşünüyordum. Olası bir arıza yaşamamak için yani. Tek derdim bu.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,140
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ya 5090 dediğime bakmayın 5080 alacam işte :D Yani durum öyle görünüyor. Bu arada x670'deki extra portlara ve fazladan m2 yuvalarıyla hiç işim yok. Tek aklıma takılan şey şu, Bu kadar üst seviye bileşenler kullanacağımdan ötürü b650 çipsetli bir anakartın vram'leri , fazları , cartı curtu yeterli olabilir mi ? Yani binanın temelini sağlam atmak adına x670 almayı düşünüyordum. Olası bir arıza yaşamamak için yani. Tek derdim bu.
Top Tier B650'lerin donanım anlamında eksiği yok. Üst seviye donanımlarla uğraşmak da külfet haberin olsun :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,150
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom