Neler Yeni

Fsp hydro g pro 850w iyi midir??

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
En iyisi FSP diye bir sey yok, direkt olarak "en iyisi" diye bir sey yok. Aynisi her uretici icin gecerli.

Corsair bir PSU ureticisi degil.

1200 TL'ye gayet iyi, temiz ve guzel kullanilmistir diye tahmin ediyorum. Oyleyse iyi kapatmissin.
Hocam ürün kullanilmamis jelatini üstünde açılmamış yani ilk ben açacağım kutusunu sıfır yani

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam ürün kullanilmamis jelatini üstünde açılmamış yani ilk ben açacağım kutusunu sıfır yani

1200 TL'ye boyle bir hizmet var mi? Hmm, supheli geliyor bana biraz ne yalan soyleyeyim. Sen guvendiysen ve gercekten sifir olduguna dair saglam cikarimlar yapabiliyorsak benim dedigimin anlami kalmaz tabii.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
1200 TL'ye boyle bir hizmet var mi? Hmm, supheli geliyor bana biraz ne yalan soyleyeyim. Sen guvendiysen ve gercekten sifir olduguna dair saglam cikarimlar yapabiliyorsak benim dedigimin anlami kalmaz tabii.
Güvenmek değil YouTube'dan baktim açılış videolarına aynı bandajlama jelatinleme yani adam kendi jelatinlemis :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

He bide elden aldıgim için sıkıntı yok cidden normal stok jelatin faturası da var ayrıca

Son düzenleme:

Killander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Jn
En iyi en fp marka fsp değil mi demek istedim hocam. Geri kalan markaların fiyatlarının pahalı olduğunu düşünüyorum. Belki anlamamış olabilirsin 😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

Corsair tabii iyi ama en düşük 850w fiyatına bakmadın sanırım bruh
Evet yanlış anlamışım ama siz noktalama işareti koymadığınız için öyle olmuş.🙂
Katılıyorum,Fsp genel olarak f/p.

Top Bottom