Neler Yeni

Fsp Hydro HD600 PSU Patladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Güç kablosunu direkt olarak normal prize mi yoksa normal 3lü priz gibi coklayica mi takıyorsunuz. Bence akım önleyici priz kullanın mutlaka.
Üçlü prize bağlıyorum. Kablo yeni bide. Kasanın yerine eski laptop u bağladım. Masaüstü gibi kullanıyorum şuan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Merhaba. Olayı 2 gün önce yaşadım. İnceHesap dan aldığım hazır sistem ile birlikte gelmişti. Alalı yaklaşık 1.5 sene oluyor. Birkaç aydır psu dan sesler geliyordu. Hatta 1 ay önce sistemi servise yolladığımda bununda kontol edilmesini söylemiştim. Kontrol ettik demişlerdi. Gece saatlerinde film izliyordum kasanın yanına geldiğimde psu dan patlama sesleri gelmeye başladı. Direk gücü kestim sisteme bir hasar vermedi. İncehesap ı arayıp durumu anlattım. Bugün psu yu söküp servise kargoladım. Normalde garanti kapsamında onarılması gerekiyor diye biliyorum. Bakıcaz. Gelişlemeleri yazarım.

PSU: https://www.incehesap.com/fsp-hydro-hd600-600w-80-bronze-power-supply-fiyati-45532/
Efendim çok geçmiş olsun şükürler olsunki diğer bileşenlere zarar gelmemiş psu yine alınabilir ama ekran kartına işlemciye zarar geldiği zaman çok problem oluyor tekrar geçmiş olsun umarım iyi bir psu nuz olur güle güle kullanırsınız sisteminizi

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Efendim çok geçmiş olsun şükürler olsunki diğer bileşenlere zarar gelmemiş psu yine alınabilir ama ekran kartına işlemciye zarar geldiği zaman çok problem oluyor tekrar geçmiş olsun umarım iyi bir psu nuz olur güle güle kullanırsınız sisteminizi
Teşekkür ederim hocam. Kasanın başında olmam kurtardı valla. Az bi zararla kurtardık neyse ki.

TahinPekmez

80+ Silver
Tunçmatik marka akim önleyici priz al. 4lü falan

The Batman

80+ Silver
Kaliteli sağlam ürün diye biliyorum 80 bronz olması lazım
Bendede fps performance series var 6 aylık falan ses gürültü falan bir şey duymadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Kaliteli sağlam ürün diye biliyorum 80 bronz olması lazım
Bendede fps performance series var 6 aylık falan ses gürültü falan bir şey duymadım
Bilmiyorum. Sonuçta parçaları korudu. Servis in sonucunu beklicez.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Giriş seviye PSU. Oran daha yüksekti zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Gelişmeleri yazarım diyip unuttum. Kusura bakmayın. Servis kaydı açıldıktan 1 hafta sonra onarılmış olarak tarafıma kargolandı. Kontrol ettim bir sıkıntı yok gibi gözüküyor. İçeride patlayan bütün parçaları değiştirmişler. FSP nin kendi distribütörü tarafından tamir edilmiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Psu dan aynı ses gelmeye başladı. Hatta daha ağır şekilde. Mail gönderdim video ile beraber. Tekrardan servise gönderin dendi. Demek ki power ların tamiri uzun ömürlü olmuyormuş. Değişim yapılmasını isteyeceğim.

Top Bottom