İkiside yeterli.xpg mi fsp mi sen karar ver.AMD Ryzen 5 5500 - rx6600 - b450m s2h - 16 ram için yeterlimi alınır mı
YeterliAMD Ryzen 5 5500 - rx6600 - b450m s2h - 16 ram için yeterlimi alınır mı
Stokta varsa bu daha iyi.Almanızı tavsiye etmem
650w pylon 700tlPcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Benim bilgisayarım yok 1 aya anca alabilirim eğer ki böyle güzel indirimler daha da bulacaksan bana beraber pc toplayalım indirimli tek tek alır toplarız.![]()
FSP Hyper K 600W 80+ Güç Kaynağı - MoleculePC
HYPER K serisi, +12 tek raylı tasarım ve SATA dizi kablosuyla birlikte gelir ve hava yastığı durumunu optimize eder, kasanın yan panelindemoleculepc.com
Ben hep buradayım dostumBenim bilgisayarım yok 1 aya anca alabilirim eğer ki böyle güzel indirimler daha da bulacaksan bana beraber pc toplayalım indirimli tek tek alır toplarız.![]()
Stok var gözüküyor ama sepete eklenince yok.Stokta varsa bu daha iyi.
Amazon prime day indirmleri cacık olmazsa bu adam sıcak fırsatları fena sırtlar, her segmentte pc toplarsınBenim bilgisayarım yok 1 aya anca alabilirim eğer ki böyle güzel indirimler daha da bulacaksan bana beraber pc toplayalım indirimli tek tek alır toplarız.![]()
Ben hep buradayım dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stok var gözüküyor ama sepete eklenince yok.
Aynı sistemden bende var. Şu anki PSU 550W. Gamebooster kasa diye değiştirmek istiyorum.AMD Ryzen 5 5500 - rx6600 - b450m s2h - 16 ram için yeterlimi alınır mı
Umarım.Amazon prime day indirmleri cacık olmazsa bu adam sıcak fırsatları fena sırtlar, her segmentte pc toplarsın![]()
Kampanyalar çok iyi oluyor bazen toplu sattıkları için. İndirimi ben yapmıyorum zaten dostum ben paylaşıyorum benim gördüklerimi başkalarıda görsün diye.Tek tek seni takip ederek toplasam mı iyi olur kampanya beklesem mi![]()
Ondan şüphemiz olmadıBen hep buradayım dostum![]()
İndirimleri senin yaptığını zannetecek kadar cahil birine mi benziyorum?Kampanyalar çok iyi oluyor bazen toplu sattıkları için. İndirimi ben yapmıyorum zaten dostum ben paylaşıyorum benim gördüklerimi başkalarıda görsün diye.