Neler Yeni

🔥İndirim VENTO VG16AL MESH FSP 650W 80+ HYPER PRO 2.799₺

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Doğan gelişigüzel
9 fan zoko ya 360 sıvıdan sonra +9 total 12 fan alıyor. Kasa incelemesine bakmama gerek yok zaten biliyorum. Sen bakmıyorsun sanırım. Ayrıca kendim bizzat zoko amirale 420mm sıvı soğutma taktım. Forumda konusu var. Bütün markayı tek bir kasanın kötü olmasından karalıyorsun şuan light ile enso bir değil. 1600 TL demedim ayrıca 1600 civarı dedim. Direkt satıcısından dediğim fiyata yakın fiyattan alabilirsin. N11 vs yerler komisyon kestiği için fiyatını arttırmışlardır. Direkt kendilerinden alırsan daha ucuza alırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk fotoğraf 420mm radyatör. Zoko ya takıldı. Diğeri enso. Sıvı soğutma taktığım fotoyu bulursam onuda atarım uzun zaman oldu arşivde bulamayabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

He bu arada yanlış anlaşılma olmasın ben ventoyu kötülemiyorum. İlk yorumda zaten şahsi olarak bu ikiliyi tercih ederdim diye belirttim. Ben bu ikiliyi alırdım bu fiyatlarda. İsteyen istediğini alsın.
dostum selamlar bana fp olarak kasa önerebilirmisin ? , kullandığım ekipmanlar imzamda mevcut rbg vs olması şart değil sadece yan tarafı cam olsun yeterli elimde kötü kasa var swaplıcam sistemi teşekkürler. fiyat olarak ne kadar uygun güzel ise o kadar iyi bana bütce o yüzden yazmıyorum
ekran kartım sanırım 33 cm ;

Top Bottom