Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirim yapanlar ile eş değer olmaz.İndirimleri senin yaptığını zannetecek kadar cahil birine mi benziyorum?![]()
İndirim yapanlar ile eş değer olmaz.İndirimleri senin yaptığını zannetecek kadar cahil birine mi benziyorum?![]()
En iyisi dediğin gibi güzel bir kampanya beklemek.İndirim yapanlar ile eş değer olmaz.
Ne zaman başlıyor?Amazon prime day indirmleri cacık olmazsa bu adam sıcak fırsatları fena sırtlar, her segmentte pc toplarsın![]()
Yarın 18.00Site güvenilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne zaman başlıyor?
Islemci ekran karti 300 watt bile tuketmiyor.R9 5950x RX 6600 8GB MSI MPG X570 Gaming Plus Anakart
Bu sistemi rahat ayakta tutabilecek PSU lazım, bu yeterli mi? Daha iyi ne önerebilirsiniz
XPG nin indirimi yok artık.Islemci ekran karti 300 watt bile tuketmiyor.
Xpg 650watt ligi al gec
O zaman indirimli 600-650 lik bir şey yeter arkadaşa.XPG nin indirimi yok artık.
Garantisi tabi ki olur. Sadece gelen ürünü o şekilde aldığını kanıtla yeter. Fotoğraf çek sakla.O zaman indirimli 600-650 lik bir şey yeter arkadaşa.
FSP den bir tane de ben aldım arkadaş için, galiba hazır sistem için olan ürünmüş kutusu yok diye aradılar bir sıkıntı olur mu?
garantisi falan vardır değil mi
Garanti molecule ün mü olur yoksa FSP nin kendi garantisini kullanabilir miyim?Garantisi tabi ki olur. Sadece gelen ürünü o şekilde aldığını kanıtla yeter. Fotoğraf çek sakla.
Fatura olduğu sürece ikisini de kullanabilirsin.Garanti molecule ün mü olur yoksa FSP nin kendi garantisini kullanabilir miyim?