Öneri FSP vs CoolerMaster

Cooler Master MWE 550W vs FSP 500W

• Cooler Master

Oylar: 10 58.8%
  • FSP

Oylar: 7 41.2%

• Oy kullanan toplam üye
    17

yureksyz

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,413
fsp CM
3200g İçin kullanacağım için watt sıkıntısı çekmiyorum. Ama uzun ömürlü olmasını istiyorum. Cooler master siyah renkli kabo olduğu için kasamın içinde güzel görüneceğini düşüüyorum. Ama görüntü için performanstan ödün vermeye razı değilim. Sizce hangisini almalıyım.
3200G
Gigabyte B450M S2H
Xpg gammix d30 8x2
Sistemime yavaş yavaş upgrade yapıyorum. Birkaç ay sonra ekran kartı takabilirim. Önerilerinize de açığım. Bütçe: Max.400 Dibine kadar zorlarsak 450

MWE 550W hem daha güvenilir hemde 50W daha fazla.

@crazyreign hocam son aralar öneriyor bende araştırınca önermeye başladım :D
Yazdıklarının üstünü CTRL+S yaparak karala, MWE White 550'de çift 8 pin CPU ek güç kablosu yok, ama yine de güzel PSU.
5 koruması var.
12 V'da Ripple değeri yüksek oluyor gerçi, HV PRO seçilebilir MWE White 550 yerine, 1 tane eksik koruma olacak ama.

Yazdıklarının üstünü CTRL+S yaparak karala, MWE White 550'de çift 8 pin CPU ek güç kablosu yok, ama yine de güzel PSU.
5 koruması var.
12 V'da Ripple değeri yüksek oluyor gerçi, HV PRO seçilebilir MWE White 550 yerine, 1 tane eksik koruma olacak ama.
1 koruma bence aşırı önemli değil.

1 koruma bence aşırı önemli değil.
Şu HV PRO'nun 650 Watt'lığı satışta olsa herkese önereceğim de yok işte :D.
Önceden SHP650 V2 öneriyorduk, sonra MWE White 550 indirime girdi QP Bilişim'de, şimdi HV PRO vakti, ben artık MWE White 550 yerine HV PRO önereceğim :D.

Şu HV PRO'nun 650 Watt'lığı satışta olsa herkese önereceğim de yok işte :D.
Önceden SHP650 V2 öneriyorduk, sonra MWE White 550 indirime girdi QP Bilişim'de, şimdi HV PRO vakti, ben artık MWE White 550 yerine HV PRO önereceğim :D.
Bunu 650W 750W'ını çıkarmalılar açıkçası çıkarsa ben yeni alacağım sistemlerde ve toplayacağım sistemlerde HV PRO'yu kullanırım.

Geri