Neler Yeni

FSR 3 Nvidia'yı Zorlayabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
Abdullah reis videoyu yarın yayınlayacak ama Nvidia'nın FRAME GENERATION özelliğini sadece rtx4000 serisiyle kısıtlamasına AMD'nin yeni teknolojisi FSR3 açık kaynak kodlarıyla öyle bir ayar verilmesine vesile oldu ki ohoh harika oldu :D:D
FSR3 ün bu kadar etkili olmasını beklemiyorduk 😁
Şimdi Nvidia'ya şu soruyu sorma zamanı: Ula siz ne ayaksınız, dininiz imanınız para mı be haydutlar??

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Abdullah reis videoyu yarın yayınlayacak ama Nvidia'nın FRAME GENERATION özelliğini sadece rtx4000 serisiyle kısıtlamasına AMD'nin yeni teknolojisi FSR3 açık kaynak kodalrıyla öyle bir ayar verilmesine vesile oldu ki ohoh harika oldu :D:D
FSR3 ün bu kadar etkili olmasını beklemiyorduk 😁
Şimdi Nvidia'ya şu soruyu sorma zamanı: Ulan siz ne ayaksınız, dininiz imanınız para mı be haydutlar??
Şirkete dini imanı para diyemi sormak ? Adamların satış politikası bu ve amd teknoloji konusunda sırf bu yüzden dolayı 1 arpa boyu yol alamayacak gene

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şirkete dini imanı para diyemi sormak ? Adamların satış politikası bu ve amd teknoloji konusunda sırf bu yüzden dolayı 1 arpa boyu yol alamayacak gene
Para için bu ahlaksızlığı yapmaları normal değil. FRAME GENERATION gtx1650 ile de çalışıyor şuan. Evet amaç para ama ahlaksız da olmamak lazım.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Para için bu ahlaksızlığı yapmaları normal değil. FRAME GENERATION gtx1650 ile de çalışıyor şuan. Evet amaç para ama ahlaksız da olmamak lazım.
Biz buna satış politikası diyoruz ahlaksızlık değil adam 1650 ye getirse nasıl yeni kartlarını satıcak ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
Biz buna satış politikası diyoruz ahlaksızlık değil adam 1650 ye getirse nasıl yeni kartlarını satıcak ?
Hocam ben kullanıcı tarafındayım sen kimin tarafındasın :D Yarın @Abdullah Hacıgül abimizin de yorumları buna yakın olacaktır bence. "Satış politikası" deyip geçmez tahminim, kaç yıldır bu yapılan hileymiş resmen. Ayıp ayıp. Ben de Nvidia kart kullanıcısıyım bu arada.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam ben kullanıcı tarafındayım sen kimin tarafındasın :D Yarın @Abdullah Hacıgül abimizin de yorumları buna yakın olacaktır tahminim. Satış politikası" deyip geçmez tahminim, bu yapılan hileymiş resmen. Ayıp ayıp. Ben de Nvidia kart kullanıcısıyım bu arada.
Ben sadece sizin söylediğinize şirket açısından bakıyorum kullanıcıyı memnun etmek önemli ki 3000 serisine gelmeliydi düşüncesindeydim ben ancak 10/16/20 bu serilere çok sıcak bakmıyordum amd getiriyorda ne oluyor sadece kendini zorlamış oluyor Fsr hala çamur görüntüye sahip neden eski kartlarada getireceğim kullanıcılar amd alsın diye kafasındalardı muhtemelen yazılım üzerinden yapılıyor ve görüntü çamur nvidia gibi donanım üzerinden yapsalardı fsryi 50xx/60xx/70xx ve yeni gelecek seriler şeklinde devam ettirebilirlerdi ve görüntü kalitesi bu kadar çamur olmazdı Bende Amd kart kullanıcısıyım bu arada daha öncedende amd kart kullandım

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,139
İsim
kilan embappe
Satış politikası denmez, ayıp Nvidia nın yaptığı kadarı.

Yeni XX60 Tİ modeli çıkarıyorsun rakibi eski nesil 60 Tİ

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Satış politikası denmez, ayıp Nvidia nın yaptığı kadarı.

Yeni XX60 Tİ modeli çıkarıyorsun rakibi eski nesil 60 Tİ
Hocam yukarıya zaten açıklamamı yazdım burayada alıntılayacağım tekrardan ayrıca zaten yakın serilerde nvidia zaten kötü bu açık 3090 4070 e yakın ve vrami az bu satış politikasını bırakmalı ki bunuda zaten söylüyordum ben
Ben sadece sizin söylediğinize şirket açısından bakıyorum kullanıcıyı memnun etmek önemli ki 3000 serisine gelmeliydi düşüncesindeydim ben ancak 10/16/20 bu serilere çok sıcak bakmıyordum amd getiriyorda ne oluyor sadece kendini zorlamış oluyor Fsr hala çamur görüntüye sahip neden eski kartlarada getireceğim kullanıcılar amd alsın diye kafasındalardı muhtemelen yazılım üzerinden yapılıyor ve görüntü çamur nvidia gibi donanım üzerinden yapsalardı fsryi 50xx/60xx/70xx ve yeni gelecek seriler şeklinde devam ettirebilirlerdi ve görüntü kalitesi bu kadar çamur olmazdı Bende Amd kart kullanıcısıyım bu arada daha öncedende amd kart kullandım

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
Sıyırın donları ben geliyorum, daha iyisi yok olamazda zaten diyen adamları mı savunuyorsun 8gb bellekli kartlarla attığı kazığın farkına varmadınız daha. Bakalım bu fanboyluk nerede bitecek

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Sıyırın donları ben geliyorum, daha iyisi yok olamazda zaten diyen adamları mı savunuyorsun 8gb bellekli kartlarla attığı kazığın farkına varmadınız daha. Bakalım bu fanboyluk nerede bitecek
Altta daha yazdıklarıma ayrıca kullandığım sisteme bakarsan iyi edersin derim sana

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
Altta daha yazdıklarıma ayrıca kullandığım sisteme bakarsan iyi edersin derim sana
Gördüm hocam az toksiklik yapayım dedim helal et, nvdia ve valveden nefret ediyorum az sallayım dedim senin o mesajını kullanarak

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
AMD teknoloji konusunda keşke önemli adımlar atsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,767
Üyeler
168,195
Son üye
thetixss_
Top Bottom