Neler Yeni

FSR teknolojisinin işe yaramaz boş bir teknoloji olması...

FSR yi nasıl konumlandırırsınız?

• Bu teknoloji sayesinde oyunlarımı daha rahat oynayabiliyorum gerçekten faydalı.

Oylar: 17 54.8%
  • Kötü bir teknoloji ama hiç olmamasından iyidir.

Oylar: 12 38.7%
  • Hiç olmasa da olurmuş tamamen boş bir teknoloji.

Oylar: 2 6.5%

• Oy kullanan toplam üye
    31

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,359
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Far ve dlls kullandığım iki PC var.
Rtx 3060lı ve RX 6700lü.
Frs ile dlls arasındaki farkı göremedim. İkisi de güzel . Belki 55 inç 4k ile uzaktan oynadığım içindir . Farkı görmüyorum.
Fsr de güzel dlls de
fsr ve dlss çalışma prensibi olarak aynı işi görüyor. dlss in daha kaliteli olma sebebi bu teknolojiyi donanımsal olarak destekliyor olması. fsr a işe yaramaz boş teknoloji demek tamamen fanboyluk ve cahillik kusura bakmayın.
Fsr dlssnin ilkeli gibi yazılım üzerinden yaptığından uzaktan bakınca çoğu insan anlamaz ancak biraz yakınlaşınca otomatikman anlıyorsunuz farkları dlssde fsrde kullandım fsr dlssye kıyasla çamurlaştırıyor görüntüyü ki bunun sebebide zaten yazılımsal olarak yapması afmf bu konuda daha iyi ancak hala yorum yapmak için çok erken bu arada bu yorumumda frame generationu katmıyorum fg öncesi olan dlss ve fsr üzerinden konuşuyorum belirtiyim

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
fsr ve dlss çalışma prensibi olarak aynı işi görüyor. dlss in daha kaliteli olma sebebi bu teknolojiyi donanımsal olarak destekliyor olması. fsr a işe yaramaz boş teknoloji demek tamamen fanboyluk ve cahillik kusura bakmayın.
Fanboylukla ve cahillikle konunun alakası nedir çözemedim. Konuda bu teknolojiyi kullananların yorumunu sordum, bu teknolojiyi kullanıyorsanız deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Kimsenin kimseye laf atmasına gerek yok.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
Yıllardır amd kullanırım kendim fanboyluk hiç yapmam. Amd sevmemin sebebi tamamen daha ucuz olup saf güçte daha iyi olmaları ve ekran kartı panel ayarları olsun çok kullanışlı var grafik güzel. Ndvia bakıyorsun ayarlara giriyorsun Windows xp. 😁

Son düzenleme:

Mertutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mert Tutal
Fanboylukla ve cahillikle konunun alakası nedir çözemedim. Konuda bu teknolojiyi kullananların yorumunu sordum, bu teknolojiyi kullanıyorsanız deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Kimsenin kimseye laf atmasına gerek yok.
kullananların deneyimlerini "fsr boş, işe yaramaz" demeden de sorabilirdiniz.

Son düzenleme:

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
fsr teknolojisi boş ve gereksiz demek yerine upscaling veya frame generation teknolojileri boş deseydiniz anlayabilirdim. bunun yerine özellikle fsr olarak belirtmeniz fanboyluktur çünkü ikisi de temel olarak aynı çalışma prensibine dayanıyor. bunu bilmeden teknolojisi boş ve işe yaramaz diyorsanız bu cahilliktir. önceki iletimde de yazdığım gibi evet fsr dlss kadar başarılı değil çünkü nvidia donanım olarak fg ve upscaling teknolojilerini destekliyor. ayrıca kullananların yorumunu ve deneyimlerini "fsr boş, işe yaramaz" demeden de sorabilirdiniz. iyi günler.
Upscaling ve Frame Generation bence çok güzel ve faydalı teknolojiler. Televizyonlar bunu çok güzel kullanıyor mesela. Sorunun bunu düzgün yapamayan FSR teknolojisinde diye düşündüğüm için konuyu FSR hakkında açtım.

DLSS tarafına hiç girmiyorum çünkü denemedim. DLSS ile bir kıyasım yok bu yüzden.

JSezar

80+ Silver
FSR sayesinde rx7600 ile tlouyu oynayabiliyor.

Top Bottom