Full Face Kask Önerisi

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,889
Son düzenleme:
Kargo ücretine baktınız değil mi?
Gönderim: TRY 489.58
China ''den Turkey''e AliExpress Standard Shipping yoluyla

Kargo ücretine baktınız değil mi?
Gönderim: TRY 489.58
China ''den Turkey''e AliExpress Standard Shipping yoluyla
Evet zaten full face kask 200 TL'ye beklemiyorum :D Normalde 700-800 bandında geziyor 659 iyi geldi,ama kargo parası satıcıya gitmediğinden 170tlye satar mı diye bi garipsedim.

Evet zaten full face kask 200 TL'ye beklemiyorum :D Normalde 700-800 bandında geziyor 659 iyi geldi,ama kargo parası satıcıya gitmediğinden 170tlye satar mı diye bi garipsedim.
Yorumu çok olan ürünlere bakın bence. 10 dolarlık ürünün sağlamlığı tartışılır.

Ordan kask getirtilmez. Kask alacağı ağır darbeyle çatlayabilir. İşin aksi tarafı kask içten çatlar ve göremezsiniz.

Ordan kask getirtilmez. Kask alacağı ağır darbeyle çatlayabilir. İşin aksi tarafı kask içten çatlar ve göremezsiniz.
Türkiyede bu kasklardan yok,hepsiburada satıyor oda yurt dışından getiriyor.

Hocam kafanızı Çinlilere emanet etmeyin derim. LS2 markasından bile olsa gidin kendiniz deneyin görün sertifikalarına bakın alın bence. Motosiklet sürücüleri arasında klasik bir laf vardır "kaska verdiğin para kafana biçtiğin değerdir".

Dostum bende araştırmıştım biraz sahte gibi oyuncak gibi geldi gözüme pek koruyacakmış gibi gelmedi sonra vaz geçtim lazer Phoenix+ aldım tavsiye de ederim
Acelesi yoksa bütçe sıkıntısı varsa biraz biriktirin derim 1200 tl kadar düşüyor

Hocam kafanızı Çinlilere emanet etmeyin derim. LS2 markasından bile olsa gidin kendiniz deneyin görün sertifikalarına bakın alın bence. Motosiklet sürücüleri arasında klasik bir laf vardır "kaska verdiğin para kafana biçtiğin değerdir".
Dostum bende araştırmıştım biraz sahte gibi oyuncak gibi geldi gözüme pek koruyacakmış gibi gelmedi sonra vaz geçtim lazer Phoenix+ aldım tavsiye de ederim
Acelesi yoksa bütçe sıkıntısı varsa biraz biriktirin derim 1200 TL kadar düşüyor
Arkadaşlar downhill bisiklet sürücüsüyüm onun için lazım bütçe pek yok.700 maximum.

Arkadaşlar downhill bisiklet sürücüsüyüm onun için lazım bütçe pek yok.700 maximum.
Oyy çok pardon motosiklet zannettim ben, bisikletin böyle kasklarla sürüldüğünü bile şimdi öğrendim :D
Decathlon'da vardır belki. Normal kapalı olmayan kasklar var ama bu tip kask var mıydı hatırlamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,385
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri