full hd monitörden 2k Monitöre geçiş için tavsiye

babay22

80+
Reaksiyon skoru
2
merhaba arkadaşlar. Asus VG24V Full hd 144hz monitör kullanıyorum. Oyun sadece PES oynuyorum. daha çok yazılar, makaleler vs. okuyorum ve monitöre yakın duruyorum. Keskinlik .y. değil pikselleri görüyorum. Bu monitörden 27 inç 2k monitöre geçsem fark hissedilir mi? ya da 4k mı bakmalıyım?

rekabetçi oyun oynamıyorsan 4k daha mantıklı.

Hiç oynamıyorum. Çok seçenek yok model olarak. Odyssey g7 var 4k olarak. Nasıldır? Bir de 24 fhd den 27 2kya gecsem daha keskin olur mu?
Tabi olur. Bende ilk olarak 4k 27 kullandım.
Sonra satıp 1080p 27 kullandım.
Şimdi ise 2k 1080p kullanıyorum.

Tabi olur. Bende ilk olarak 4k 27 kullandım.
Sonra satıp 1080p 27 kullandım.
Şimdi ise 2k 1080p kullanıyorum.
Bazen diyorum masaüstünü satıp oled ekranli vivobook mu baksam? Cok kararsiz kaldim hocam. Ama bu monitör cok yoruyor gözlerimi. Yarim saatte başından kalkıyorum

Bazen diyorum masaüstünü satıp oled ekranli vivobook mu baksam? Cok kararsiz kaldim hocam. Ama bu monitör cok yoruyor gözlerimi. Yarim saatte başından kalkıyorum
Valla hocam oled ekran güzeldir ama size kalmış tamamen. Eğer gözleriniz çok rahatsız oluyorsa 4k öneririm.

Valla hocam oled ekran güzeldir ama size kalmış tamamen. Eğer gözleriniz çok rahatsız oluyorsa 4k öneririm.
Cok takılıyorum piksellere. Bütün gün amoled telefona baktiktan sonra monitöre bakınca camur gibi. Bir de satmak mesele masaüstünü ha deyince. Teşekkürler hocam fikirleriniz için.

Sadece pes oynuyosan gerekli değil bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama bütçen varsa 2k yada 4k güzel olur

Ağırlıklı olarak okuma yapıyorsan netlik için 4K öneririm.

Sadece pes oynuyosan gerekli değil bence

Ama bütçen varsa 2k yada 4k güzel olur
Hocam canlı gidip test edebileceğim mağaza vs yok bulunduğum şehirde. Bi dünya para ver hayal kırıklığı olmasın diye korkuyorum

Ağırlıklı olarak okuma yapıyorsan netlik için 4K öneririm.
Dogru evet. 2k beklentimi pek karsilamayacak gibi. 24 inc 2k olsa belki ama, çözünürlükle birlikte boyut da büyüyecek. Ppi degeri cok fark eder mi bilemedim

Yani hocam fiyatlar çok yüksek monitörü falan uzaklaştırın 1080p de kulanın derim
Çok yüksek gerçekten. Bazen diyorum o paraya az daha zorlasam 4k tv alinir. Kafa çorba gibi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,951
Üyeler
184,863
Son üye
VaseLine
Geri