F1nerF1rst
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,508
Rica ederim eğer yakın bilgisayarcı var ise ucuza da çözebilirsiniz bu kabloyu daha öncede dönüştürücü kullanmıştım bu türde gtx 1060 ileTamam teşekkürler
Rica ederim eğer yakın bilgisayarcı var ise ucuza da çözebilirsiniz bu kabloyu daha öncede dönüştürücü kullanmıştım bu türde gtx 1060 ileTamam teşekkürler
Nasıl yaniDirek o poweri kullanma
36 tl zaten internetteRica ederim eğer yakın bilgisayarcı var ise ucuza da çözebilirsiniz bu kabloyu daha öncede dönüştürücü kullanmıştım bu türde gtx 1060 ile
Ben alırken kargoyla 70 e geliyordu 1060 varken bilgisayarcıdan elden 40 a aldımNasıl yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
36 TL zaten internette
Rampage power kaliteli değil forumda söylemeyen kalmadı galiba daha az önceki konuda rampage poweri gitmiş adamın bende de rampage power var nasip olursa değiştirecezNasıl yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
36 TL zaten internette
Bende değiştircem ama 2 3 ay idare etmesi lazımRampage power kaliteli değil forumda söylemeyen kalmadı galiba daha az önceki konuda rampage poweri gitmiş adamın bende de rampage power var nasip olursa değiştirecez
Teknobiyotikde var 36,30 tl ama kargoya bakmadımBen alırken kargoyla 70 e geliyordu 1060 varken bilgisayarcıdan elden 40 a aldım