Bitcoin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Saygısızlık yok. Kabalık var."CAPS LOCK KAPAT." Cümlesinde herhangi bir saygısızlık göremiyorum.
Saygısızlık yok. Kabalık var."CAPS LOCK KAPAT." Cümlesinde herhangi bir saygısızlık göremiyorum.
Caps locktan dolayı öyle algılanıyor.Saygısızlık yok. Kabalık var.
32gb ram gereksizRtx 3080
Amd ryzen 7 5800x
1tb ssd
32gb ram
B550 msi tomahawk
1000w psu (fsp, hightpower, Corsair)
Ana 165hz 2k monitör
2.60hz 1080 monitör
Değil. Az bile Render için. Ne amaçlı olduğunu bilmiyoruz. Belki 100 tane Metin 2 Kasacak?32gb ram gereksiz
Belirtseydi o zaman knk günümüz oyunlarını oyniyacaksa gereksizDeğil. Az bile Render için. Ne amaçlı olduğunu bilmiyoruz. Belki 100 tane Metin 2 Kasacak?
acele atıyorum bunun linkini fena indirim var sakın kaçırma
Fena indirim yok, normal fiyat.acele atıyorum bunun linkini fena indirim var sakın kaçırma
Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 1ms 144Hz FreeSync Premium VA WQHD Curved Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Çok teknik Epica çok g5 bence fiyatına göre iyi monitörFena indirim yok, normal fiyat.
Monitör de sandığın kadar iyi değil.
Olması gerektiğinden fazla ghosting var.Çok teknik Epica çok g5 bence fiyatına göre iyi monitör
Her cihazda ayni bir durummu yoksa şansa mı arkadaşta alcak oluyorduOlması gerektiğinden fazla ghosting var.
Her cihazda aynı.Her cihazda ayni bir durummu yoksa şansa mı arkadaşta alcak oluyordu
İyi geceler saol knkHer cihazda aynı.
İyi geceler.İyi geceler saol knk