Neler Yeni

Fullbody antreman onerisi

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Arkadaslar bana fullbody antreman programi önerebilir misiniz? Onerdiginiz program da daha cok makineler ile yapilan hareketler olursa sevinirim.

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Ömer-Zemin
dumbell press+dumbell pullover-göğüs
dumbell raise&lateral raise blok set- omuz
dumbell curl+hammer curl-ön kol
cable pushdown-arka kol
overhead dumbell extansion+triceps dips blok set-arka kol
cable lat pulldown machine+seated cable row machine-sırt
leg extension+leg curl+seated calf raise-bacak

bu bence yoğun ve güzel bir antreman olur. öncesinde iyice ısınman gerek. ben bu programı kullanırdım

NespaY

80+ Silver
Arkadaslar bana fullbody antreman programi önerebilir misiniz? Onerdiginiz program da daha cok makineler ile yapilan hareketler olursa sevinirim.
Yeni başladıysan fullbody yapman mantıklı ama 1 aydan uzun süredir yapıyorsan fullbody aşırı mantıksız bir seçenek neredeyse boşa zaman harcamak gibi ama yeni başladıysan 1-2 hafta fullbody o da alışman için tabii, ben spora direkt split ile başlamıştım ve öneririm de.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
ben bunu uygulamıştım gayet güzeldi.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni başladıysan fullbody yapman mantıklı ama 1 aydan uzun süredir yapıyorsan fullbody aşırı mantıksız bir seçenek neredeyse boşa zaman harcamak gibi ama yeni başladıysan 1-2 hafta fullbody o da alışman için tabii, ben spora direkt split ile başlamıştım ve öneririm de.
fullbody antreman daha etkili diye biliyorum tabii ki çok fark yoktur ama ege fitness da zaten fullbody daha etkilidir ama split hem daha (bence) zevkli hem de öyle çokta bir fark yok %5 fln vardır diyor ondan dolayı fullbodynin saçma oldugunu düşünmüyorum ama bende daha kolay (bence) ve daha zevkli oldugu için yakında splite geçicem

NespaY

80+ Silver
fullbody antreman daha etkili diye biliyorum tabii ki çok fark yoktur ama ege fitness da zaten fullbody daha etkilidir ama split hem daha (bence) zevkli hem de öyle çokta bir fark yok %5 fln vardır diyor ondan dolayı fullbodynin saçma oldugunu düşünmüyorum ama bende daha kolay (bence) ve daha zevkli oldugu için yakında splite geçicem
Split her türlü daha etkili ege fitness hangi şekilde söyledi bilmiyorum ama bizim salon hocaları full split öneriyor hatta internetede bakıp görebilirsin splitin önerildiğini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,575
Üyeler
164,697
Son üye
Mokoko06
Top Bottom