Fullscreen alınca windows barının gitmemesi

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
6,222
1614278800005.png

Sabah oyun oynarken şimdi de videoyu f11 yapmama rağmen bu şekilde olması.
Bunu nasıl düzeltebilirim?
(valorantta olmuyor böyle)

sag tikla orta kisma gorev cubugu kilitle sec sonra fare gore cubugunun tam ust kimina getir asagi cek gider. windows 7 de boyledi 10 da degismemistir muhtemelen

Oyun içine pencereli tam ekran modu aktif olabilir. Onu tam ekran olarak değiştir.

Windows gezginde ise görev çubuğu ayarlarında görev çubuğu kilitleme seçeneği var. Onu inaktif edin. Görev çubuğuna sağ tıkladığında çıkması gerekiyor.

Oyun içine pencereli tam ekran modu aktif olabilir. Onu tam ekran olarak değiştir.
Hayır değil hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows gezginde ise görev çubuğu ayarlarında görev çubuğu kilitleme seçeneği var. Onu inaktif edin. Görev çubuğuna sağ tıkladığında çıkması gerekiyor.
Aktif ettim düzelmedi.

sag tikla orta kisma gorev cubugu kilitle sec sonra fare gore cubugunun tam ust kimina getir asagi cek gider. windows 7 de boyledi 10 da degismemistir muhtemelen
Hocam anlamadım desem?

Hayır değil hocam.

Aktif ettim düzelmedi.

Hocam anlamadım desem?
simdi gorev cubugu resmi attin orda microsoft edge var onun hafif sag tarafina fare ile tikla(sag tus) menu gelecek orda gorev cubugunu kilitle yaziyorsa onu seçin.

Hayır değil hocam.

Aktif ettim düzelmedi.

Hocam anlamadım desem?
aşağıda ki adımları uygulayın

Windows tuşu + S tuşlarına basın, CMD yazın Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' . Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.

dism /online /cleanup-image /startcomponentcleanup ENTER TUŞUNA BASIN İŞLEMİN BİTMESİNİ BEKLEYİN

dism /online /cleanup-image /restorehealth ENTER tuşuna basın işlemin bitmesini bekleyin.

Yine sfc /scannow yazın %100 olunca bilgisayarı yeniden başlatın

Eğer sorun düzelmezse, görev yöneticisinden işlemler bölümünden windows gezginine sağ tıklayıp yeniden başlat seçin.

Geri